To je to što me zanima!

Dinamo zadržao talenta: Dino Kegalj odbio je Hajduk i Osijek

Tek mu je 15 godina, a za njega su se borili Dinamo, Hajduk i Osijek. Dino Kegalj prije tri godine otišao je iz Splita, sad je bio blizu povratka, ali "modri" su ga ipak uvjerili da ostane u Maksimiru
Vidi originalni članak

Hajduk je pokušao vratiti "odbjeglog sina" Dinu Kegalja, zainteresiran je bio i Osijek, ali hrvatski kadetski nogometni reprezentativac ipak će ostati u Dinamu, priopćili su iz maksimirskog kluba.

Radi se o talentiranom veznjaku rođenom 23. ožujka 2005. iz Podstrane koji je prije tri godine s Poljuda otišao za Zagreb, kao svojevremeno Solinjanin Nikola Moro (22) koji već ima 119 nastupa za prvu momčad Dinama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan sam što ću i dalje nositi dres Dinama. Ovdje sam tri godine, stekao sam prijatelje i lijepo mi je živjeti u ovom okruženju. Sada je na meni da opravdam povjerenje te jednoga dana zaigram za prvu momčad Dinama - rekao je Dino nakon potpisa stipendijskog ugovora.

Učeniku Treće ekonomske škole u Zagrebu stari je ugovor isticao u lipnju, a kako je s obitelji bio blizu Splita tijekom prestanka natjecanja, postojala je šansa da se vrati na Poljud.

I Dinamo, i Hajduk, i Osijek Kegalju su nudili slične financijske uvjete, a on se na koncu odlučio za ostanak u Maksimiru kao dio nogometne škole koju odnedavno vodi upravo bivši trener Hajduka Željko Kopić (42).

Kegalj je prošle jeseni dobio poziv u reprezentaciju do 15 godina i pod vodstvom izbornika Sergeja Milivojevića odigrao tri prijateljske utakmice u Medulinu protiv Turske, Kine i Austrije.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • eko18 20.05.2020.

    Koliko je samo igraca dinamo uzeo da ne bi uzeli hajduk rijeka osijek iako znaju za neke da nije to to, puno dobroh mladih igraca je propalo jer ih se slalo na razne posudbe

  • 20.05.2020.

    Vidi usi ko u Dumba, treba pazit da ne poleti

  • supporter81 20.05.2020.

    Klempavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare