To je to što me zanima!

Dinamov 'biser' ide u Atletico: Cijela obitelj Halilović u Madrid

Alen Halilović (15), jedan od najvećih Dinamovih talenata odlazi u Atletico Madrid. Klub ga je suspendirao jer nije htio produljiti ugovor. Cijela obitelj seli se u Madrid...
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih talenata Dinamove omladinske škole, Alen Halilović (15), čini se, ipak neće ostati u Maksimiru. Nakon što je njegov otac Sead, bivši igrač Dinama, odlučio da Alen neće potpisati ugovor s “modrima”, klub je suspendirao dječaka. Dinamo je Alenu ponudio dugogodišnji ugovor s uvjetima kakve nije imao niti jedan igrač prije. Čak ni supertalentirani Mateo Kovačić. No Halilovićevi su to odbili jer su pronašli novi klub - Atletico Madrid. Iako se šuškalo o tome da bi Alen trebao u Real, visoki dužnosnik iz Maksimira tvrdi da je riječ o Atleticu.

Španjolci su vrlo zainteresirani, pa su pozvali dječaka, kojim su i više nego zadovoljni. Navodno će se u Madrid preseliti cijela obitelj, a Alen će s njima potpisati višegodišnji ugovor. Fifa je vrlo stroga kad je riječ o prelasku igrača mlađeg od 18 godina. Transfer dopuštaju samo ako mu se cijela obitelj, konkretno roditelji, sele u mjesto drugog nacionalnog saveza iz nenogometnih razloga. Znači, ako pronađu posao ili iz bilo kojeg drugog razloga koji nije povezan s nogometom. Tako će Dinamo ostati bez jednog od najvećih talenata. Šanse da se Halilovićevi predomisle i izglade situaciju s čelnicima Dinama i Zdravkom Mamićem praktički su minimalne.

Šteta, jer takvog igrača, koji podsjeća na Luku Modrića, Dinamo je morao zadržati. Žalosno je i to da zbog suspenzije Alen ne može igrati ni za reprezentaciju do 16 godina.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • AnteBašić 12.08.2011.

    demokracija -covijek ide di misli da ce mu biti bolje.promijena poduzeca je valjda dozvoljena -svatko bira svoj put pa tako i oni ,nista im ne zamijeram vec sretno im bilo neka idu

  • RobertObajdin 10.08.2011.

    za sve one koji još neznaju: nije Dinamo dao suspenziju Alenu nego HNS. jer je takav zakon svugdje u Eoropi !!

  • Buzer 10.08.2011.

    Cijel obitelj ide u Madrid o tome se radi tata bi malo na sinovu grbacu :) nisam reko da ni on nije zaradio za vrijeme karijere, ali sta mislite da ce se tamo neko od njegove obitelji umorit od posla?

Komentiraj...
Vidi sve komentare