To je to što me zanima!

Dinamov navijački tunel: Igrače na teren prati pjesma i Modrić

Tunel kojim igrači dolaze na teren obojan je u plavo uz fotografije navijača, ali i klupskih legendi poput Bobana, Lamze, Prosinečkog... Bit će tu i navijačka pjesma, a premijera je protiv Hajduka...
Vidi originalni članak

Dinamovi nogometaši i njihovi protivnici od sada će na teren izlaziti uz potpuno drugačije kulise. 'Modri' su, naime, detaljno preuredili tunel koji nogometaše vodi na maksimirski travnjak.

Tunel je od sada ukrašen fotografijama stotinjak navijača i neke od klupskih legendi, obojan je u plavo, a na zidu su ispisane poruke 'I krv svoju za plavu boju', 'Ajmo, Dinamo'...

Dinamo je tunel nazvao navijačkim, a igrače bi trebale motivirati i fotografije klupskih legendi poput Modrića, Lamze, Bobana, Prosinečkog, Zambate... No ono što bi posebno trebalo motivirati domaće, a nervirati gostujuće nogometaše je navijačka pjesma koju će sami igrači izabrati kao najbolju za motivaciju pred utakmicu.

A premijera navijačkog tunela bit će već u nedjelju u najvećem hrvatskom derbiju protiv Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Zeljo1973 03.08.2017.

    Da im i sam Bog maše i bodri ih na izlazu iz tunela, uzalud je, kad nemaju igre i ne mogu povezati par točnih dodavanja.

  • pegla4 02.08.2017.

    Vise navijaca u tunelu nego na tribinama 😂

  • umjereni pacifist 02.08.2017.

    preuredili tunel? hajde da se malo i nasmijemo. a kaj je sa stadionom???

Komentiraj...
Vidi sve komentare