To je to što me zanima!

Dinamov odbjegli talent srušio Hrvatsku, želi ga i Juventus!

Ajdin Hasić u Medulinu je s U-18 reprezentacijom Bosne i Hercegovine igrao protiv hrvatskih vršnjaka, a u pobjedi nad mladim vatrenima 2-1, Hasić je imao dvije asistencije
Vidi originalni članak

Ajdin Hasić bio je jedan od najvećih Dinamovih talenata, a onda je navodno 'prevario' čelnike plavih te trikom došao do raskida ugovora i postao slobodan igrač. A sada ga želi Juventus!

Hrvatska reprezentacija do 18 godina ugostila je reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a Hasić je nastupio za goste te u pobjedi zmajeva 2-1 imao čak dvije asistencije!

U Medulinu je bio i glavni skaut Juventusa, koji je tamo stigao po naputku kluba te skautirao nekadašnju nadu plavih.

Hasić je bio jedan od najvećih Dinamovih bisera, a u listopadu mu je klub navodno ponudio produženje ugovora koje je, s obzirom na to da je Hasić maloljetan, trebao potpisati njegov otac. Klub je tada u Bosnu i Hercegovinu poštom poslao dva dokumenta, prvi o raskidu sadašnjeg ugovora, a drugi je bio novi ugovor.

A otac? Navodno je potpisao tek raskid ugovora, čime je njegov sin postao slobodan igrač, a sada 17-godišnjeg Ajdina želi pola Europe, dok Dinamo planira započeti sudski postupak protiv obitelji Hasić.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mestar 14.12.2018.

    E, malo tko zna iskoristit rupice u zakonima kao balkanci. Pisite propalo i nije slucajno to tek tako ispalo. Majstori su to dogovorit ce se oni i posteno podijelit kolac.

  • Tos 14.12.2018.

    Od toga nema nista jer svaki odvjetnik tu tuzbu moze razbiti jer zasto su mu ljudi u Dinamu poslali raskid ugovora.Naravno da ce Dinamo jednu malu ostetu kasnije dobiti kada se mali proda jer je u Dinamu bio u Omladinskoj skoli.Sve ostalo stavite macko na rep.Da li je Family to ovako ili onako napravila nije uopce bitno,a sta je tu Mamic napravio neigra nikaku ulogu...Bolje ne izazivati Fifu i Uefu jer oni imaju raskid ugovora i basta.

  • INTERMILAN_1 14.12.2018.

    Halilovic broj dva......

Komentiraj...
Vidi sve komentare