To je to što me zanima!

Dinamov šoping zaustavila Uefa, iščekuje se kazna...

Neki Dinamovi igrači mogu otići ove zime, ali baš i nemaju kamo. Izbaci li Uefa Dinamo iz Europe, u Maksimiru više nikoga neće ni dovoditi
Vidi originalni članak

Za nas će biti najvažnija 2009. godina, ona je ključna, priča već neko vrijeme Zdravko Mamić.
Izvršni dopredsjednik mislio je na reorganizaciju za lakši plasman u Ligu prvaka. No ova bi godina mogla za maksimirski klub biti ključna i u negativnom smislu. Uefa nija zadovoljna kaznom od 200.000 eura za bakljade protiv Spartaka i Udina te sprema Dinamu novu. Najčešće se spominje izbacivanja iz Europe i odluku iz Nyona u Maksimiru s nestrpljenjem očekuju. Prestali su i kupovati igrače, sve je u fazi mirovanja. Argentinac Calello, Čeh Slepička i napadač Intera Sivonjić već su stigli, za njih je plaćeno 4,1 milijuna eura, i treba ih jedino još i službeno predstaviti. Odluči li doista Uefa izbaciti Dinamo iz Europe, za očekivati je da u Maksimir preseli i nekoliko talentiranih klinaca iz Lokomotive. Jer zašto se ti dečki ne bi uhodavali kroz HNL u razdoblju koje slijedi.
U japansku Hiroshimu je već otišao je Mikić, a mogu otići i Tomo Šokota, Mirko Hrgović, Boško Balaban, Carlos i Ante Tomić. Mogu, ali nemaju kamo. Zato dio njih o tome ni ne razmišlja.
- Najnormalnije ću se pojaviti na pripremama Dinama, a nakon toga i igrati na Dvoranskom prvenstvu - rekao je prije nekoliko dana na Kutiji šibica Mirko Hrgović. Nigdje se ne ide ni Balabanu, Tomiću...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • SmackThat 29.12.2008.

    A nek\' ih izbace, pa će onda imat godinu dana vremena raspravit sa divljacima jel\' hoće uspješan klub ili ne! Hajduk živi vječno, dinamo do izbora!

  • crespo1607 29.12.2008.

    za dobrobit hr.nogometa treba prvo iz njega izbaciti(mamica,stimca,srebrica,markovica,sinovcica,glavase), uvesti ljude normalne poput(bobana,bilica,jarnija,,jerkana,vlaovica,prosineckog).......mislim da ovi gore navedeni ne gledaju na interes klubova nego samo na svoj interes?????????????????????

  • Leftybaby 29.12.2008.

    klosari

Komentiraj...
Vidi sve komentare