To je to što me zanima!

Dinamov talent ipak neće u MLS jer ga čeka nedaleka posudba

Mladi Rukavina navodno je odustao od transfera u američki MLS, nakon što je Los Angeles s kojim se povezivao doveo Brazilca Gabriela Peca (22) iz Vasco da Game za 9,3 milijuna eura
Vidi originalni članak

Dobio je 45 minuta na pripremama, a u nastavku sezone mladi talent Dinama Gabrijel Rukavina (20) gotovo sigurno neće igrati u Dinamu. No, mogli bi ga gledati u HNL-u i to vrlo blizu Zagrebu pod trenerskom palicom Dinka Jeličića.

Kako piše Germanijak, mladi Rukavina navodno je odustao od transfera u američki MLS, nakon što je Los Angeles s kojim se povezivao doveo Brazilca Gabriela Peca (22) iz Vasco da Game za 9,3 milijuna eura. Želi promijeniti sredinu kako bi igrao, a to bi trebao napraviti u Gorici. 

Turopoljski klub to neće odraditi 'besplatno' jer će vjerojatno dobiti neki postotak u sljedećem transferu s obzirom na razvoj igrača u njihovom klubu, a Gabriel bi već sutra trebao trenirati s Goricom.

Pitanje je hoće li i zaigrati jer u sljedećem, 21. kolu kad Dinamo na Maksimiru dočekuje upravo Goricu. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 4. veljače, s početkom u 17 sati i 15 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 1/6 u ❤ 31.01.2024.

    Naravno da ostaje kad je los...On i tatica misle da je neka igracina...Vec vidjeno sa Muricem, Halilovicem i Coricem...

  • lanai goga 31.01.2024.

    Svi odlaze samo mirogojski malisan ostaje taj se neda

  • gojko ercegovac 31.01.2024.

    Tata daj mi za reklamu.plizzz

Komentiraj...
Vidi sve komentare