To je to što me zanima!

Dinamov trener dobio nagradu od gradonačelnika Mostara

Iznimno sam ponosan zbog ove nagrade koju sam dobio u svom gradu. To je sjajan osjećaj, kaže Vaha koji je dobio nagradu za promicanje vrhunskog sporta i Mostara
Vidi originalni članak

Vahid Halilhodžić je u sportskom savezu grada Mostara dobio nagradu od gradonačelnika Ljube Bešlića. Vaha je dobio kristalnu kuglu za promicanje vrhunskog sporta i grada Mostara u svijetu.

- Iznimno sam ponosan zbog ove nagrade koju sam dobio u svom gradu. To je sjajan osjećaj - rekao je Vaha kojemu je umalo potekla suza.

Gradonačelnik Mostara nada se da će im Vaha pomoći u lobiranju za dobivanje domaćinstva Mediteranskih igara. Jer Mostar, Dubrovnik i Kotor kandidirali su se za dobivanje domaćinstva.

Halilhodžić je na poklon dobio i dresove mostarskih klubova Zrinskog i Veleža.

Izrazio je želju da Dinamo kad bude imao priliku odigra prijateljske utakmice s ova dva kluba.

Nakon dodjele nagrada, Vaha je zajedno sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem posjetio univerzitet "Đemal Bijedić" gdje je bio gost vodećih ljudi ove ustanove te je odgovarao na pitanja studenata. Oko pola sata Vaha je strpljivo odgovarao na razna pitanja studenata, a cijelim prijemom u sportskom savezu Mostara bio je zadovoljan i Zoran Mamić.

- Dinamo svugdje ima mnogo navijača, ali u Hercegovini nam je ipak najljepše.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ružno pače 18.01.2011.

    jeli mostar napokon ima gradonacelnika?

  • jazo007 18.01.2011.

    nisam ti dao ocjenu los jer niti to nisi zasluzio debilu nekulturni

  • MarkoMorić 18.01.2011.

    ma seljacina obicna i debil,bahat je previse a pravi se gospodin! ajde dajte mi sad ocjene los, a znate da je tako purgeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare