To je to što me zanima!

Dinamova bolnica: Fernandes već peti u nizu s lomom u nozi

Prema procjeni naše liječničke službe radi se o prijelomu noge Juniora Fernandesa. Znat ćemo više kad nam se jave iz bolnice, objavljeno je na Dinamovom Twitteru
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama jednostavno nisu rođeni pod sretnom zvijezdom, ako pogledate njihov bolnički karton u proljetnom dijelu sezone. Nove glavobolje Zoran Mamić dobio je večeras za vrijeme utakmice protiv Splita jer je u bolnici završio Junior Fernandes.

Na Čileanca je u 54. minuti na Parku mladeži opasno startao Dario Rugašević i pritom mu slomio nogu! Takve su barem prve prognoze koje dolaze iz Dinama.

- Prema procjeni naše liječničke službe radi se o prijelomu noge Juniora Fernandesa. Znat ćemo više kad nam se jave iz bolnice -stoji na službenoj stranici Dinama na Twitteru.

Rugašević je isključen, a Fernandesa je vozilo Hitne pomoći ekspresno prebacilo u splitsku bolnicu. O detaljima će se znati kasnije.

Teška ozljeda nova je u nizu pehova za 'modre' igrače, a prije Fernandesa teško su se ozlijedili Husejinović, Taravel, Pamić i Addy, koji su svi redom imali lomove u nozi.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • zgpurger1 17.04.2014.

    Činjenica je da u domaćoj ligi što si bolji više si svima na piku.Dinamo godinama vlada HNL-om,to sve frustrira i protiv njega svi idu 300%,uz to Dinamo ima i Mamića.Ista stvar bi bila da je u pitanju neki drugi klub,Hajduk,Rijeka,nebitno...u ovoj državi je sve zatrovano pa nažalost i sport.Sve je samo u lovi.

  • NindžaPijace 16.04.2014.

    Ima li gdje video toga?

  • Charlie Sheen_1 16.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare