To je to što me zanima!

Dinamova desetka Slovencima, odlične role Andrića i Kadziora

Komnen Andrić zabio je četiri gola, te dvaput asistirao, dok je Damien Kadzior zabio prva dva gola, a onda upisao čak četiri asistencije. Još su zabili Marin, Baturina, Majer i Ćuže...
Vidi originalni članak

Dinamo je bez većih problema stigao do još jedne pobjede na pripremama u Moravskim Toplicama, ovoga puta "modri" su bili bolji od slovenskog drugoligaša Dekana (10-0). Sve je bilo gotovo već u prvom poluvremenu kada su Zagrepčani na krilima raspoloženog dvojca Andrić - Kadzior stigli do sigurnih 3-0, a Dinamo je onda u nastavku natrpao mrežu nedoraslog suparnika.

Hrvatski prvak poveo je u 18. minuti, Andrić je uzeo loptu suparnicima, "lažnjakom" slomio svog braniča, pa odigrao Kadziora koji desnom nogom lakoćom zabija za 1-0. Samo pet minuta kasnije Atiemwen je prošao lijevom stranom, pronašao Andrića koji nesebično loptu ostavlja za Kadziora, a poljski krilni napadač s njom je ušetao u praznu mrežu. Dinamo je do trećeg gola stigao s bijele točke, slovenski vratar prekršajem je zaustavio nalet Marina, a Andrić bio precizan.

Na samom početku drugog dijela "modri" su stigli i do četvrtog gola. Gvardiol je prošao lijevom stranom, udarac Kadziora završio je u bloku, ali je Marin odbijanac pospremio pod gredu. Peti gol na utakmici postigao je Baturina, Kadzior je sada ubacio s lijeve strane, a mladi napadač glavom na drugoj vratnici mirno poentirao. Komnen Andrić do kraja je zabio još tri gola, dok su za kraj zabili Majer i Ćuže.

Dojmljive predstave danas su pružili Andrić koji je zabio četiri gola, ali upisao i dvije asistencije, te Kadzior. Poljski nogometaš zabio je prva dva gola na utakmici, a onda čak četiri puta asistirao. Utakmicu je na lijevom boku zaključio Gjira, a prvu utakmicu na pripremama odigrao je Majer.

Strijelci: 1:0 - Kadzior (18), 2:0 - Kadzior (23), 3:0 - Andrić (38-11m), 4:0 - Marin (51), 5:0 - Baturina (62), 6:0 - Andrić (72-11m), 7:0 - Andrić (73), 8-0 Andrić (82), 9-0 - Majer (84), 10-0 - Ćuže (89).
Dinamo (4-1-4-1): Horkaš (od 46. Josipović) - Šitum, Lešković, Perić, Gvardiol (od 60. Baturina) - Gjira - Kadzior, Ćuže, Atiemwen (od 46. Đurasek), Marin (od 60. Majer) - Andrić.

Dosadašnje pripremne utakmice:

  • Dinamo - Olimpija 2:1 (Šitum, Ćuže)
  • Dinamo - Cracovia Krakow 0:1
  • Dinamo - Austria Klagenfurt 2:0 (Gavranović, Gvardiol)
  • Dinamo - Dekani 10:0 (Andrić 4, Kadzior 2, Marin, Baturina, Majer, Ćuže)

Preostale pripremne utakmice:

  • 6. srpnja (12.00 sati): Dinamo - Orenburg (Rusija)

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • shajna 03.07.2019.

    Nema veze, samo trpakis, bilo gdje i bilo s kim... nadam se da će Lovru Majera ove sezone izbjeći ozljede i da će pokazat što zna.

  • fešta 03.07.2019.

    Ja mislija Dinamo : Hajdug

  • Sibila Smežuranić 03.07.2019.

    Neka se samo zabija, treba samopouzdanja za novu sezonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare