To je to što me zanima!

Dinamova stvarnost: Samo Drpić i Mamići ne odlaze

Od svoje prve utakmice na klupi Dinama Branko Ivanković iz tadašnjih prvih 11 više nema nijednog igrača, posljednji je bio Buljat, više nema ni njega
Vidi originalni članak

Teško je procijeniti mogućnosti ovog Dinama u Europi, rekao je nedavno Zlatko Kranjčar i dodao:
- Ali ne mogu se ne zapitati, da nije bilo toliko rasprodaje, i da su u Dinamu i danas Niko Kranjčar, Eduardo, Ćorluka i Modrić, kakva bi to momčad bila? Znam da je to teško izvedivo, ali to je momčad za Ligu prvaka.
Bivši izbornik i Dinamov trener prevario se samo u jednom, to nije izvedivo, a ne da je teško izvedivo. Lako je to vidjeti vrativši se unatrag samo nešto više od godinu i pol dana. Prvu utakmicu na Dinamovoj klupi Branko Ivanković vodio je 8. studenoga 2006. Od tadašnjih prvih 11 danas nema nijednog igrača. Tek je u nastavku umjesto Agića ušao Carlos.
Od te momčadi, osim Carlosa, u Dinamu su još samo Drpić, Etto i Chago, a dva dana prije utakmice za Dinamo je potpisao Sammir. Već nakon mjesec dana Ivanković se riješio Andersona, Cvitanovića, Agića i Nowotnyja. U međuvremenu su se i Mamići “riješili” nekih igrača, a ovog ljeta trener se zahvalio i Buljatu, posljednjem igraču iz njegovih prvih 11 u prvoj utakmici. Blizu odlaska je bio i Drpić, ali on se još “ne da” iz Maksimira.




NOSITELJI IGRE REPREZENTACIJE
Kad je preuzeo Dinamo, u sastavu je Branko Ivanković imao Vedrana Ćorluku, Edaurda i Luku Modrića. Tada su kucali na vrata reprezentacije, a danas su nositelji njene igre. Za Bilićev poziv u međuvremenu se izborio i Ognjen Vukojević.

MANDŽUKIĆ JE NAJBOLJI
Mario Mandžukić trebao bi biti vođa ovoga Dinama. Na pragu je reprezentacije, a navodno je već i na njegovu adresu stigla ponuda veća od 10 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vizijaslobode1941 11.07.2008.

    Kris@76 Veliki HAJDUK nikad nije i nikad neće igrati ligu za opstanak,a što se tiče Rose on je naša briga a ne dinamova jer ako ništa .lipši,jeftiniji i brži je od andersona i ekipe koju ste vi dovodili po par milijona umirovljeničkih eura .

  • user_26208 09.07.2008.

    Simic,Maldini,Kafu,Serginho,Ruicosta i Vijali potpisali za nuklearni Jajduk,Gospodo DINAMO je za vas NUKLEARNA Podmornica,Roso je kur.... a ne nogometas,di je on igro u Palestini,samo se vi nadajte bit ce te iza Slaven Belupa,Varteksa,Rijeke i Zagreba imate srece sto vise nema lige za opstanak tamo bi mozda bili prvaci,ali kazem mozda,nas brod tone,ajd ne baljezgaj gluposti

  • vizijaslobode1941 09.07.2008.

    Liverpool_boy a koga je dinamo kupijo

Komentiraj...
Vidi sve komentare