To je to što me zanima!

Je li izgubljen za nas? Olmu stigao poziv za mladu 'furiju'

Dinamov veznjak dobio je poziv za utakmice koje će Španjolska igrati 11. listopada protiv Albanije i 16. listopada protiv Islanda. Ovo mu je prvi put da je dobio poziv za mladu reprezentaciju
Vidi originalni članak

Dani Olmo ozbiljno razmišlja o igranju za Hrvatsku, ali sad je puno bliže Španjolskoj. Mladi je Dinamov veznjak dobio poziv za mladu reprezentaciju svoje domovine. 

Izbornik Luis de la Fuente Olma je pozvao za dvije listopadske utakmice. Španjolska koja samo treba potvrditi prvo mjesto u skupini i plasman na Euro, 11. listopada igra protiv Albanije, 16. listopada protiv Islanda.

Očito je da Španjolci računaju na Olma, koji u posljednje vrijeme igra sjajno u Dinamu. Nastupao je Dani za U-16, U-17 i U-18 španjolske reprezentacije, a sad je prvi put pozvan i u U-21 momčad.

Nekoliko je puta Olmo ponovio kako bi htio igrati za Hrvatsku, ali da je njegov prvi izbor Španjolska. Ako nastupi za mladu reprezentaciju "furije", ne gubi pravo nastupa za seniorsku reprezentaciju neke druge države.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Josip Joe Milovich 04.10.2018.

    U kojem paralelnom svemiru ovaj planira zaigrati za seniorsku reprezentaciju Španjolske?

  • U.pravu.sam 04.10.2018.

    Iskreno i posteno nemam nista protiv maloga stovise dobar je igrac ali di ce on igrat za Hrv. a pogotovo Spanj. kada obadvije repke imaju toliko pleminitih veznjaka koji cekaju napeti ko puske. Na Olmovoj poziciji od mladih moze igrat nasih xy igraca i ruku na srce opet bih rade pruzio priliku nekome nasem tko ce ginuti za Hrv. Moje misljenje samo. Lp

  • Zlatan 10 04.10.2018.

    Ahahahaha ide plakanje nismo ga uspjeli ukrast kao sto smo to uradili BIH vise desetina puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare