To je to što me zanima!

Dinamovac Etto dobio sina i već ga učlanio u Dinamo

Mali Joaquin rodio se s nešto više od 3,5 kg, a dugačak je 50 centimetara. Dinamov bek je presretan, odmah je sina učlanio u Dinamo
Vidi originalni članak

Jutro nakon teškog poraza od Hajduka na Maksimiru glavna vijest na Dinamovoj službenoj stranici bila je: Brazilac Etto je postao otac. Supruga Anja rodila je u subotu ujutro dječačića teškog 3520 grama i dugačkog 50 centimetara. Svoju novu ljubav mladi tata nazvao je Joaquin. U petak se vraća iz Pule, gdje je na terapijama, a prvi sljedeći gol posvetit će Joaquinu.
- Odmah sam ga učlanio u Dinamo - rekao je presretni Etto. Njemu zasigurno neće nedostajati motivacije u sljedećim nastupima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • torcida_4ever 23.09.2008.

    mali ce napunit i 5 godina..dok mu tata zabije gol..

  • slavonac 91 23.09.2008.

    farmer-očito nisi skužio o čem pričam,u kojem kontekstu,ja protiv bosne nisam imao nikad ništa a nadam se da ni neću,bosnu sam stavio kao primjer naših susjeda i europljana,ako nisi ni sad skužio nemoj se ni trudit!!POZDRAV!!!!

  • farmer 23.09.2008.

    slavonac91 ostavi ti bosnu i bosance ma miru kad ti budes volio lijepu nasu kao oni onda imas pravo komentirat.za svaki kur** su vam bosanci za usporedbu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare