To je to što me zanima!

Dinamovac na meti velikana? 'Fiorentina se okrenula Gojaku'

Mladi veznjak igrama u posljednje vrijeme skrenuo je pozornost na sebe. Iako u Dinamu nemaju namjeru prodati ga, poznati talijanski menadžer Bernardo Brovarone kaže kako je na meti "viola"
Vidi originalni članak

Dinamu nije cilj prodaja Gojaka i to se neće dogoditi, nećemo ići u rasprodaju, poručili su iz maksimirskog kluba prije nekoliko dana na temu odlaska talentiranog bosanskohercegovačkog nogometaša.

Amer Gojak (23) došao je u Zagreb iz sarajevskog Olimpika 2015. godine i profilirao se u jednog od najboljih igrača povijesne sezone 2018/19. u kojoj su "modri" nakon 49 godina dohvatili europsko proljeće. Ugovor mu vrijedi još dvije sezone, a tržišna vrijednost po Transfermarktu je 5,5 milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Amerom Gojakom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Te igre, kao i nastupi u nacionalnom dresu pod Robertom Prosinečkim nisu prošli nezapaženo pa se kalkulira o njegovu mogućem odlasku, a među zainteresiranima je, čini se, i Fiorentina.

Nogometni menadžer Bernardo Brovarone, koji je dobro upućen u zbivanja u tržištu na "čizmi", za Radio Bruno Toscana otkrio je kako "viole" imaju Gojaka na radaru.

- Vidim da su se okrenuli tom poslu, igrač se zove Amer Gojak iz Dinamo Zagreba. Uporniji je u duelima od Castrovilija (koji je i talijanski reprezentativac, op.a.), odličan ofenzivni veznjak iz Bosne i Hercegovine - rekao je Brovarone u najavi ljetnoga prijelaznog roka, prenosi portal Fiorentina News.

NESTAO S YOUTUBEA Dinamo maknuo video u kojem su se Hajro i Gojak izblamirali

Fiorentina ove sezone ne stoji najbolje, tek je na 13. mjestu i još nije sigurna u ostanak u Serie A, a s Gojakom u sastavu iduće sezone mogla bi napadati europske pozicije.

Prilagodba mu ne bi trebala biti problem jer je tamo jaka kolonija igrača s ovih prostora, hrvatski reprezentativac Milan Badelj (31) i Srbi Nikola Milenković (22), Dušan Vlahović (20) i Aleksa Terzić.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • eugen123 09.06.2020.

    Ono protiv Benfice....

  • Z.a.c 29.05.2020.

    Uvalite ga,samo nemojte puno trazit da ne bi odustali Talijani!

  • Prcko_Vitaminčić 29.05.2020.

    Gojak je jedan od boljih igrača Dinama..ne znaju ljudi šta pričaju hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare