To je to što me zanima!

Bjeličin stroj je nezaustavljiv! Obje momčadi promašile penal

Dinamo je pobjedom otvorio novu sezonu HNL-a. Modri su bez većih problema pobijedili Lokomotivu 3-0, a opet je briljirao sjajni Kadzior koji je i zabio prvi gol. Strijelci su još bili Petković i Oršić
Vidi originalni članak

Spektakularnu utakmicu odigrali su Dinamo i Lokomotiva (3-0). Eurogol, tri gola i dva obranjena penala. Ma sve što god ti srce poželi vidjeli smo u jednoj utakmici.

Dinamo je otvorio novu sezonu uvjerljivom pobjedom nad Lokomotivom u utakmici u kojoj su gledatelji zaista mogli uživati u utakmici.

U 13. minuti prvak je mogao do vodstva, ali je vratar Hendija obranio kazneni udarac Hajrovića. No, u 17. minuti i Hendija je bio nemoćan kod sjajnog udarca Poljaka Damiana Kadziora, koji je s 20-tak metara pogodio same rašlje.

 U 26. minuti branič Dinama Perić je pogodio stativu, a u 38. minuti dosuđen je penal za Lokomotivu nakon što je Livaković srušio Kastratija. Uzuni je traljavo izveo kazneni udarac i Livaković je to obranio. U prvoj minuti sudačkog dodatka prvog dijela Mislav Oršić je na asistenciju Gavranovića postigao gol za 2-0.  

U drugom dijelu nije bilo toliko uzbuđenja sve do 85. minute kada je Bruno Petković osvojio loptu na 30-tak metara i nakon solo-prodora preciznim udarcem postigao gol za konačnih 3-0. 

Pred 3000 gledatelja na stadionu Maksimir sudio je Pajač iz Zeline. 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • JosipGvozden 20.07.2019.

    Bolje da daju golove iz igre ali treba imat sigurnog izvodjaca penala

  • Exterminator 20.07.2019.

    Udruge za zaštitu životinja će tužit Kadziora jer je skinuo paučinu ?? Jbt ili ja nemam smisla za humor ili je ovo napisao neki školarac od cca 12 godina

  • kele2 20.07.2019.

    Hajduk je ispao od gzire istina sramota je a sjetite se prije dvije godine kada je dinamo ispao od skenderbua i nije uspio ući u El, prošle godine rijeka od sarsborga nije hajduk jedini koji je ispao na takav način

Komentiraj...
Vidi sve komentare