To je to što me zanima!

Dinamovci proslavili 1. mjesto: Valentinovo se slavi u Europi!

Veliki uspjeh s igračima Dinama je proslavilo tristotinjak navijača koji su doputovali u Tursku. Atmosferu sa Şükrü Saracoğlu stadiona prenijeli su na Facebook stranici Dinamo – to smo mi
Vidi originalni članak

Sjajna momčad, sjajni rezultati i podrška navijača - Dinamo sve to napokon ima ove sezone.

U četvrtak su "modri" u Istanbulu odigrali 0-0 s Fenerbahčeom i tako osigurali prvo mjesto u skupini Europske lige koje im donosi status nositelja u ždrijebu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veliki uspjeh s igračima je proslavilo i tristotinjak navijača koji su doputovali u Tursku bodriti svoju momčad. Atmosferu sa Şükrü Saracoğlu stadiona prenijeli su na Facebook stranici Dinamo - to smo mi.

- Čestitke igračima na osvojenom bodu i potvrđenom prvom mjestu u skupini. Sada je jasno da se Valentinovo slavi negdje u Europi! - poruka je navijača.

Igrači Dinama svoje su dojmove nakon još jednog velikog rezultata podijelili na društvenim mrežama.

- Toliko rada, truda i znoja... sve smo ovo zaslužili. Prvo mjesto u grupi. Ponosan i sretan! Idemo još jače i bolje - napisao je Amer Gojak.

- Još jedan korak dalje u ovom fantastičnom natjecanju. Prvi smo u grupi - poručio je Dani Olmo.

Dinamo tako u posljednju utakmicu skupine ulazi bez poraza, a u Maksimiru za dva tjedna imaju priliku na najljepši način zaključiti europsku priču iz 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 30.11.2018.

    Nemojte puno slaviti. Luzeri puno slave. Napravimo mentalitet tako da nam je prolazak skupine nešto svakidašnje. Ako puno slavimo, postajemo neozbiljni.

  • 30.11.2018.

    bravo Dinamo, da sam i ovo doživio, svaka čast dečki

  • gemisht86 30.11.2018.

    Cestitke Dinamu,super igraju ove godine...bit ce zanimljivo,viditi zdrijeb sada...sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare