To je to što me zanima!

Dinamovci se u Tuzli poklonili žrtvama masakra na Kapiji...

Igrači Dinama odali su počast žrtvama masakra na Kapiji u Tuzli. Srpska granata ubila je 71 građanina Tuzle, a preko 150 ih je bilo ranjeno u svibnju 1995. godine. Prosjek stradalih je bio oko 24 godine
Vidi originalni članak

Dinamo je u četvrtak igrao u Žepču, a u petak je u Tuzli. Sloboda slavi 100. rođendan, a dinamovci su prijepodne proveli na ulicama Tuzle.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrači Dinama odali su počast žrtvama masakra na Kapiji u Tuzli. Srpska granata ubila je 71 građanina Tuzle, a preko 150 ih je bilo ranjeno u svibnju 1995. godine. Prosjek stradalih je bio oko 24 godine.

Dinamovci su položile cvijeće na spomeniku stradalima na tuzlanskom korzu.

- Prije svega hvala na pozivu da dođemo ovdje na proslavu 100. godišnjice Slobode. Jako nam je drago da smo danas tu, osjećamo gostoprimstvo na svakom koraku. Lijepo smo druženje danas imali prije utakmice  - rekao je Nenad Bjelica, trener Dinama, i dodao:

- Sloboda je zaista klub koji je u bivšoj državi predstavljao bosanskohercegovački nogomet na najbolji mogući način. Sloboda zbog bogate povijesti zaslužuje biti stabilan klub i vjerujem da će izaći iz komplicirane trenutačne situacije.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mato 11 12.10.2019.

    Respect

  • biberrr 11.10.2019.

    Dinamo treba dobre skaute po BIHu imati,da mu razni Džeke i Pjanići ne prođu ispod radara.

  • PLAVA_LJUBLJANA 11.10.2019.

    A svaka čast našim igračima i upravi na ovome činu. A mediji nisu objavili da je Dinamo Zagreb donirao novac za jako bolesnog Krisa iz Maribora? Veliki klub je Dinamo čak kad gubimo utakmice mi smo VELIKI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare