To je to što me zanima!

Dinamovci u kupaćim gaćama čekaju derbi protiv Hajduka...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rano smo počeli s pripremama i igrači su imali tek koji slobodan dan tako da nitko zapravo nije bio na moru pa smo iskoristili ovo gostovanje, rekao je Zoran Mamić...
Vidi originalni članak

Malo ćemo uživati na Kornatima, ali u glavama nam je Hajduk. Najveća utakmica hrvatskog nogometa, rekao je Duje Čop prije ukrcaja na brod koji je dinamovce odveo na izlet. 

Zoran Mamić počastio je igrače odmorom uoči najvećeg hrvatskog derbija. Hajduk dočekuje "modre" u nedjelju na Poljudu. Dinamovci su na Kornatima pratili i ždrijeb Europske lige. 

- Rano smo počeli s pripremama i igrači su imali tek koji slobodan dan tako da nitko zapravo nije bio na moru pa smo iskoristili ovo gostovanje i odlučili malo promijeniti rutinu - rekao je Zoran Mamić i dodao:

- Momčad je umorna,imali smo puno teških utakmica i vjerujemo da će se na ovom druženju napuniti dobrom atmosferom za utakmicu na Poljudu nakon koje slijedi zasluženi odmor.

Dinamo je majstorijom Domagoja Antolića pobijedio rumunjski Petrolul na Maksimiru. "Modri" će u skupini Europske lige igrati protiv Celtica, Red Bulla i Astre.

- Došli smo se malo opustiti i zajedno proveseliti, ali nismo došli na odmor jer u nedjelju igramo derbi u kojem želimo biti pravi. Umorni smo,ali za utakmicu protiv Hajduka to uopće nije bitno jer je ona sama po sebi toliki motiv da umor i svi ostali mogući problemi nestanu te sekunde kada se istrči na teren - rekao je Antolić.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • dazoh 30.08.2014.

    Tko sada može reći da Mamić ne radi u interesu Hrvatske pa vidite koliko je stranaca doveo na naš plavi Jadran.

  • micek 23 30.08.2014.

    Sta opustanje prije utakmice

  • dobro jutro 30.08.2014.

    Ogi nemoj se ti puno slikati

Komentiraj...
Vidi sve komentare