To je to što me zanima!

Dinamovcima je nakon Benfice porasla vrijednost za 23 mil. €

Na Transfermarktu, najpoznatijoj stranici za procjenu vrijednosti igrača korigirane su stare vrijednosti nogometaša. Prije pobjede protiv Benfice vrijednost Dinamovaca bila je 50 milijuna eura, a danas je 72,4 milijuna
Vidi originalni članak

Dinamovo europsko proljeće je osim novaca u blagajni kluba donijelo i porast vrijednosti igrača. najviše se to vidi na najvrednijem igraču 'modrih', Španjolcu Daniju Olmu čija je vrijednost porasla sa 6.5 na 15 milijuna eura. 

Osim njemu, vrijednost je značajnije skočila i golmanu Dominiku Livakoviću koji više ne vrijedi 1.75 milijuna eura već 3 milijuna eura. Emir Dilaver vrijedio je 1.5 milijun eura, a sad vrijedi također 3 milijuna.

Što se tiče veznjaka, Šunjiću je vrijednost porasla za milijun eura, s dva na tri milijuna kao i Izetu Hajroviću (s 2 na 3 milijuna eura), Mislavu Oršiću (sa 2.5 na 3.5 milijuna).

Za milijun i pol eura vrijednost je porasla Ameru Gojaku (s 3 na 4.5 milijuna eura), kao i kapetanu Ademiju (s 4.5 na 6 milijuna eura) , dok je Iyayi Belive Atiemwen vrjedniji čak dva milijuna eura.

Bruno Petković sad vrijedi 2.15 milijuna eura više (s 850 tisuća eura na 3 milijuna eura). Na krilima pobjede protiv Benfice (1-0) i Rijeke (3-1), 'modri' odlaze u Lisabon na uzvratnu utakmicu osmine finala Europske lige.

Mogućim prolaskom u daljnju fazu natjecanja cijene bi Dinamovcima mogle dodatno porasti...

Idi na 24sata

Komentari 63

  • hyndaii 11.03.2019.

    Prodaš Olma i kupiš gradski stadion na kojemu igra hajduk,njegove igrače i upravu,navijače i još ti ostane za nekoliko dobrih igrača.Tako se radi a ne samo kmečati.

  • 11.03.2019.

    Nakon uzvrata će padat cijene :D

  • perobao 11.03.2019.

    A hajdug, kakva je cijena posle Belupa???

Komentiraj...
Vidi sve komentare