To je to što me zanima!

Dinamovi klinci jači od uvreda: Delije smo primirili golovima

Navijači Crvene zvezde gnjusnim su uvredama vrijeđali djecu koja su im odgovorila na travnjaku i to na najbolji mogući naćin. S tri komada u mreži bratskog im kluba
Vidi originalni članak

Dinamova U-19 momčad pobijedila je Olympiakos 3-1 i nastavila put prema drugom krugu juniorske Lige prvaka. Božić je zabio jedan gol, Gojak je bio dvostruki strijelac za slatku Dinamovu pobjedu u Grčkoj. 

Na stadion unutar trening kampa Olympiakosa, pet kilometara udaljen od stadiona na kojem je igrao seniorski Dinamo, stiglo je oko 400 navijača Crvene zvezde. 

Slavko Midžor/PIXSELL

Gnjusnim uvredama vrijeđali su djecu koja su im odgovorila na najbolji mogući način. S tri komada u mreži bratskog im kluba.

- Ponosan sam na svoje igrače. Ta skupina Delija vrijeđala nas je od početka. No to nas je sve dodatno motiviralo. Delije smo smirili s dva gola i već nakon pola utakmice oni su napustili stadion - rekao je trener mlade momčadi Mario Cvitanović za goal.

Uspjeh je veći kad se zna da je Dinamo ovo napravio bez važnih igrača koji su se vratili sa Svjetskog prvenstva u Čileu. S njima u momčadi "modri" mogu daleko.

- Oni će nam sigurno donijeti dimenziju više. To mi samo donosi nove probleme, kako bi neki rekli, slatke brige. Jer treba staviti sve te klase u momčad. Idemo prema drugom krugu, ali ne smijemo još o tome razmišljati - rekao je Cvitanović čiju momčad očekuju utakmice protiv Arsenala u Londonu i Bayerna na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • lukša 05.11.2015.

    I mi njima 3 garantirana mjesta u saboru te pola vlade, stoka bizantinska. Srbi su jedina tvar u svemiru koju mrzim.

  • KnezDomagoj 05.11.2015.

    Kud baš 3? :)

  • croprointelect 05.11.2015.

    i onda srbi kažu da smo mi puni kompleksa?!?!bagra dođe u drugu državu da bi se dokazali toj svojoj ''braći'' kojima se ulizuju dupe tako što će premlatiti nekoga ili što će vrijeđati momke zato što igraju za Dinamo...može li niže komšije??

Komentiraj...
Vidi sve komentare