To je to što me zanima!

Dinamovi protivnici raspucani: Salzburg se mučio s Riedom

Salzburg je slično kao i Dinamo osigurao pobjedu tek u posljednjih deset minuta u dvoboju s Riedom. Celtic nije imao ni najmanjih problema u kod Ross Countyja...
Vidi originalni članak

Salzburg u četvrtak u 21:05 dočekuje Dinamo u susretu Europske lige, a Zorana Mamića može brinuti efikasnost Austrijanaca. Nevjerojatni Jonathan Soriano zabio je nova dva gola, još je i promašio penal za hat-trick, pa je s 13 golova u 12 kola uvjerljivo najbolji strijelac austrijske lige. 

Soriano je pogađao u 13. i 45. minuti, ali curilo je u obrani, pa su Denis Thomalla i Clemens Walch golovima u 43. i 62. minuti držali Ried na 2-2. 

As iz rukava Adija Hüttera bio je Marcel Sabitzer. Ušao je u 75. minuti, pa zabio dva gola, u 84. i 94. minuti za konačnih 4-2 i Salzburgovo preuzimanje prvog mjesta na ljestvici austrijskog prvenstva. Salzburg ima 27 bodova, Wolfsberger AC također, ali uz utakmicu manje. 

U Škotskoj vodi Hamilton Academical, ima 23 boda iz deset utakmica, a Celtic je tek peti sa 17 bodova iz devet utakmica. Nova tri stigla su u gostima kod Ross Countyja, nakon uvjerljivih 5-0. Golove su zabili Guidetti, McGregor, Denayer i dvostruki strijelac Stokes

Treći Dinamov protivnik, rumunjska Astra, igra u nedjelju, baš kao i rivali Rijeke, Sevilla u Španjolskoj i Standard u Belgiji. Jedini protivnik Rijeke koji je igrao u subotu bio je Feyenoord, koji je s 2-1 pobijedio Heracles i s 14 bodova iz devet utakmica drži šesto mjesto u Nizozemskoj. 

Oba je gola za klub iz Rotterdama zabio Elvis Manu, za prvi mu je asistirao Luke Wilkshire, a za drugi Jens Toornstra. Jeroen Veldmate zabio je iz penala za Heracles.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Landin 18.10.2014.

    bude i dinamo raspucan u cetvrtak

  • strmi007 18.10.2014.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare