To je to što me zanima!

Dinamovi stariji pioniri najbolji na jakom turniru u Antalyji...

Dinamo je u skupini pobijedio Fenerbahče 2-0 i Stuttgart 1-0 te je remizirao 1-1 s Genkom. Tako su izborili plasman u finale gdje su igrali s PSV-om. Pobijedili su 3-1
Vidi originalni članak

Dinamovi stariji pioniri (igrači rođeni 1998.) osvojili su prvo mjesto na 'U-15 International club cup' turniru koji se od 29. ožujka do 2. travnja igrao u Antalyji.

Dinamo je u skupini pobijedio Fenerbahče 2-0 i Stuttgart 1-0 te je remizirao 1-1 s Genkom. Tako su izborili izravni plasman u finale gdje ih je čekao PSV. Sjajnom igrom pobijedili su 3-1 uz dva gola najboljeg strijelca turnira Karla Igora Majića.

- Bilo je fenomenalno, od smještaja, terena do uvjeta koje smo imali. Sjajna atmosfera nas je vodila kroz nas je kroz ovih sedam dana. Dali smo sve od sebe i na kraju osvojili turnir. To je zasluženo jer smo cijeli turnir igrali timski i borili se jedan za drugoga. Drago mi je što me je pratila sreća i što sam uspio pokazati najbolje od sebe. Nadam se da ću tako nastaviti i dalje na ostalim utakmicama i turnirima. Treneri su vjerovali u nas i bodrili nas do samog kraja. Sve pohvale ekipi koja je igrala sjajno, od golmana pa do napada. Presretan sam zbog osvojenog prvog mjesta i titule najboljeg strijelca - rekao je Karlo Igor Majić, koji je bio najbolji strijelac turnira sa četiri gola.

Dinamovci su imali i najboljeg igrača turnira. Ta je nagrada pripala Branimiru Kalaici.

- Bilo je fenomenalno od samog početka do kraja turnira. Presretan sam zbog osvojenog prvog mjesta i dodatne nagrade koja ne pripada samo meni nego i cijeloj momčadi. Trudit ću se nastaviti ovako i dalje, te se nadam da će biti još ovakvih dobrih rezultata - rekao je Kalaica.

Uz Dinamo na turniru su još igrali PSV, Bursaspor, Stuttgart, Antalyasport, Fenerbahče, Genk i Manchester United.

Igrači koji su nastupili za Dinamo na turniru:

Adrian Šemper, Matej Hudeček, Branimir Kalaica, Vinko Soldo, Nikola Moro, Borna Sosa, Luka Pasariček, Bruno Goda, Dino Halilović, Karlo Igor Majić, Josip Brekalo, Davor Lovren, Kristijan Sabolović, Franko Surać, Tomislav Stilinović, Luka Kožić, Adrian Blečić, Borna Borovec, Jakov Drčić

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Milanista_Zagreb 03.04.2013.

    Lupi si šamar Amerikanac, nemoj raditi budalu od sebe kad o nogometu nemaš pojma! Turnir je jak, a vi svi očito ne znate da svi ti klubovi imaju sjajne nogometne škole. Dobiti jedan PSV je velika stvar, a baš taj PSV je proizveo velike Nizozemske velikane, ali lako se praviti pametan. Fenerbahce je gigant turskog nogometa, Stuttgart također ima sjajnu školu, a o Man, Unitedu ne treba trošiti riječi, ali lako se praviti pametan. A što se tiče budućnosti hary, važno je pričati s tom djecom i objasniti im na lijepi način što je važno u životu, a ne im na nos nabijati novac i slavu.

  • slavkoslavkic 03.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Hary_1 03.04.2013.

    Turnir možda nije previše jak ali je po meni i to dovoljno da se naši klinci kale i da se mogu usporediti s drugim jačim klubovima iz drugih država i da sami vide di su po kvaliteti, i daj bože da imaju više takvih turnira. A mene zabrinjava to di će ti klinci sutra završiti, i smatram da kada dođu u tu fazu da kucaju na vrata prve momčadi (seniora) odlaze na posudbe u razne klubove, između ostalog i niže stupnja natjecanja, dakle tada se dinamo prema njima odnosi maćehinski, a kupuju svašta, u biti i ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare