To je to što me zanima!

Propao travnjak: Dinamovim traktorima uništili vlastiti teren

Travnjak u Zaprešiću potpuno je razrovan. Morali smo čistiti jer bismo inače izgubili utakmicu 3-0, kaže Laljak koji smatra da su krivi propisi HNS-a...
Vidi originalni članak

Na površini je bio zaleđeni snijeg, a ispod voda. Što smo više čistili, travnjak je sve više propadao, rekao je Branko Laljak.

Pokušavajući očistiti snijeg s travnjaka u Zaprešiću, Interovi radnici uništili su travnjak. No nisu krivi. Morali su čistiti, iako su vidjeli da uništavaju teren.

- To je zbog pravilnika. Moraš očistiti teren jer bi se utakmica u protivnom registrirala 3-0 za protivnika. Vidjeli smo kako će od terena nastati oranica, ali nismo si mogli dopustiti poraz za zelenim stolom. Tragedija, ali morali smo - objasnio je Laljak.

U pomoć su im došli i Dinamovi traktori te strojevi za čišćenje snijega.

- Teren je bilo nemoguće spasiti. I da su ga ručno čistili sve bi bilo isto. Problem je što je teren bio pun vode, a preko toga snijeg. Temperature nisu bile dovoljno niske da bi se teren smrznuo i zato je sad sve uništeno - rekao je Miljenko Sakoman, koji već godinama skrbi od Dinamovu travnjaku. Inter se zbog toga mora privremeno “iseliti”.

- I to je velik hendikep za našu momčad, moramo igrati na neutralnom terenu. A kolika je zapravo šteta znat ćemo tek na proljeće - rekao je Laljak i nastavio:

- Ma, prvenstvo je neregularno zbog tih uvjeta već nekoliko kola: hladnoća, voda, snijeg... Da imamo grijane terene sve bi bilo drugačije, ali za to nemamo novca.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Zapreščan 05.12.2010.

    Opet će netko ušečariti lovu za novi travnjak. Nije to bez vraga. Lovu će izvući opet od članarina, od njih i žive 200kn mjesečno,a o uvjetima treninga da i ne govorim.Trebali bi Vi iz redakcije doći i poslikati svlačione i tuševe( u sklopu restorana N D ) pa da se vidi kakva se vodi briga o sigurnosti. Prošlu godinu nisu dali limačima da se slikaju za klubski kalendar na glavnom terenu, da ga nebi tobože uništili.

  • dbergkamp 04.12.2010.

    glavno da je dinamo u naslovu.

  • Trollaš_me 03.12.2010.

    HAHHAHAHAHAHHAHA oni su za 3 jebena boda unistili cijeli travnjak. em su retardirani hrvatski propisi koji tak propisuju, anisu ni ovi bas pri zdravoj pameti

Komentiraj...
Vidi sve komentare