To je to što me zanima!

"Dinamu ćemo odgovoriti na travnjaku, a ne preko medija"

Uvjereni su da mogu proći, ali ako nas ponovno žele podcijeniti, neka to i učine. Nećemo im odgovarati preko medija već na terenu, rekao je Bjelica, trener Austrije
Vidi originalni članak

Posljednju press konferenciju uoči uzvratne utakmice 4. pretkola Lige prvaka odradio je i Nenad Bjelica. Austria Beč je s Maksimira donijela 2-0 prednost pa je hrvatski trener potpuno smiren.

- Spavam kao beba prije utakmica, ali ne i nakon njih - rekao je Bjelica pa nastavio:

- Momčad je ogledalo trenera, ako je on čvrsto na zemlji, onda je i momčad. Nije bila tragedija kada smo igrali loše, nije niti euforija sada kada igramo dobro. Imamo samopouzdanja i mentalno smo jaki, spremni na sve situacije.

Stadion je rasprodan, imat će podršku 10.500 navijača, ali...

- Svi su svjesni da nas čeka još barem 90 teških minuta. Dinamo je jak, imaju brze igrače, igraju u oba smjera i morat ćemo biti čvrsti obrambeno.

Za kraj je 'modrima' poslao jasnu poruku.

- Uvjereni su da mogu proći, ali ako nas ponovno žele podcijeniti, neka to i učine. Nećemo im odgovarati preko medija već na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • matija 23 27.08.2013.

    Mislim da je Bjelica dobro rekaoo.Al Dinamo dobiva too.

  • HrvatinTesla 27.08.2013.

    Znate,ne tako davno,napustio nas je velikan hrvatskog sporta,ljudska veličina i legenda "plavih"... Čovjek koji je imao srce i dušu za posao koji je radio,klub koji je volio više od sebe samog i čovjek koji je jednom izjavio : "Ja sam prokockao novac,a drugi su prokockali svetinju". Čovjek kojeg su podjednako cjenili i purgeri i tovari,ali i svi ostali pravi poznavatelji nogometa. Njegovo ime je JOSIP KUŽE. PS. Znam da nema puno veze sa člankom,ali eto,da se ne zaboravi.

  • nikluk20 27.08.2013.

    BRAVO!!!....tako se igra i misli nogomet...a ne ko mamić i njegov "plitak potok"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare