To je to što me zanima!

Dinamu više od 200.000 kuna kazne zbog baklji protiv Šerifa

Uefa je kaznila Dinamo s 30.000 eura zbog divljanja navijača na utakmici u Zagrebu protiv Šerifa. Navijači su kod 2-0 počeli ubacivati baklje i sudac je prekinuo susret...
Vidi originalni članak

U Maksimirsku 128 stiglo je pismeno očitovanje disciplinske komisije Uefe. Dinamo mora platiti 30.000 eura zbog divljanja navijača na utakmici 3. pretkola Lige prvaka na Maksimiru protiv Šerifa. 

Sudac je tu utakmicu morao prekidati tri puta, a nakon susreta je priznao kako bi utakmica bila konačno prekinuta da je na travnjak pala još samo jedna baklja.

U rješenju poslanom iz Uefe piše i kako je Dinamo napravio sve sigurnosne mjere u organizaciji utakmice te da je jasno da se tu radi o skupini koja terorizira klub i kojoj je jedini cilj prekinuti utakmicu i nanijeti štetu klubu. 

Dinamo je vodio 2-0 u trenutku kad su huligani bacili prve baklje na travnjak. Dinamo je ove godine već platio 20.000 eura kazne zbog pirotehničkih sredstava na utakmici protiv Ludogorca. S novom kaznom iznos koji je "modri" klub uplatio Uefi ove sezone penje se na gotovo 400.000 kuna...

Idi na 24sata

Komentari 90

  • rammstein_1 09.10.2012.

    e moj mamicu ,dok god ti ne udaris kazne tim balavcima da placaju kazne nikad mira nece biti na stadionima,,zasto se ne ugledate na engleze,,kod njih nema vise trt-mrt

  • bbb Ivo 09.10.2012.

    Gledam tekmu u Puli, utakmica pocela a Boysi jos na pregledu i onda nakon 10 min gore baklje, znaci neko im pomaze e toga treba u przanu i da mu nebi bilo dosadno sa njim i onog kom je dao. A sto se tice Jove zna se ko ga stiti i gura da unisti ono sto velika vecina Hrvata voli DINAMO ; HAJDUK i CRKVA.

  • odalv 09.10.2012.

    Nemam riječi za tu gamad koja baca petarde da našteti klubu.To nisu navijači Dinama.Neznam kako to da Uefa neuvidi da to nisu Dinamovi navijači nego pravi huligani,koji hoće naštetiti klubu.Neznam zašto uprava Dinama neobavjesti Uefu, da se odriče takvi navijača i da ti huligani moraju platiti kaznu,a ne da ji nazivaju navijačima Dinama ,kada to nisu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare