To je to što me zanima!

Dinamu zbog Hrvoja Čale propalo uigravanje za HSV

Besplatan je ulaz na Maksimir u gradskom derbiju protiv Zagreba u nedjelju. Ivanković će odmarati neke igrače za utakmicu odluke s HSV-om
Vidi originalni članak

Dinamova “zimnica” tako je dobra da Branko Ivanković može priuštiti malo odmora za neke igrače u gradskom derbiju sa Zagrebom na Maksimiru u nedjelju, samo tri dana uoči utakmice odluke s HSV-om. 
- Neke igrače ću odmarati, ali ne Luku Modrića. On će sigurno igrati. Da li baš cijelu utakmicu, to ćemo vidjeti  - rekao je Ivanković i dodao:
- Neće biti Čale zbog temperature pa će Schifo igrati, iako ga zbog kartona neće biti protiv HSV-a. Takva je situacija, Carlos mora na lijevi bok.
Modrić će vjerojatno odraditi poluvrijeme, kao i Vukojević, odnosno Pokrivač. Minutažu će dobiti Vrdoljak, Chago i Tadić, što znači da ni Mandžukić protiv “svojih” ne bi trebao igrati više od jednog poluvremena.
Sve je podređeno toj utakmici s HSV-om i pobjedi koja bi Dinamu vrijedila zlata.
- Ako gledamo samo ovu kalendarsku godinu, to je najbolja momčad Bundeslige. Imali su najbolji učinak prošlog proljeća i sad su bod iza Bayerna - rekao je Ivanković i dodao:
- Imaju Olića u životnoj formi, Van der Vaarta koji je, uz Modrića, najtraženiji igrač u Europi. Ali prije svega imaju trenera Huuba Stevensa, koji je donio tu kombinatoriku i organizaciju igre.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare