To je to što me zanima!

Dinart: Dobro je, Hrvatska se popravila za dva gola...

Didier Dinart kaže da su se Hrvati uspjeli popraviti u odnosu na SP 2009. Za dva gola! Fernandez pak naglašava da Francuzi žele i triple-double...
Vidi originalni članak

Svi francuski rukometaši imaju namjeru zadržati se u reprezentaciji zaključno s Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, koje označavaju kao svoj glavni cilj.
- U Švedsku sljedeće godine na Svjetsko prvenstvo idemo s ambicijom pobijediti. No, čak ako se to i ne dogodi, neće biti strašno. Ono što želimo jest zlato na Olimpijskim igrama u Londonu - izjavio je nakon finalne pobjede nad Hrvatskom u Beču Jerome Fernandez.
- Imamo dva svjetska i dva europska zlata. Želimo imati i dva olimpijska. Želimo triple-double - dodao je vanjski igrač Ciudad Reala košarkaškom terminologijom.
Hrvatsku je reprezentaciju pohvalio Luc Abalo, najbolje desno krilno svijeta, koji je svojim pogocima u drugom poluvremenu slomio Červarovu momčad.
- Nije im bilo lako igrati protiv suparnika koji ih već dvije godine neprestano tuče. Takva spoznaja uvijek mentalno blokira. Ponovilo im se isto. U našem je sportu svake godine konkurencija jaka. Znamo da će Hrvati sljedeće godine biti bolji.
Svog velikog rivala Igora Vorija i druge hrvatske zvijezde 'bocnuo' je Didier Dinart, najbolji obrambeni rukometaš svijeta.
- Hrvatska se popravila u odnosu na SP prošle godine. Tada su nam zabili 19 golova, sada su uspjeli dva više. S pet su golova razliku smanjili na četiri.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • uNkNoWnGuY89 11.02.2010.

    e necete imati triple-double, jer cemo mi imati triple sto se tice olimpijskih zlata...

  • MG2008 01.02.2010.

    ma ko da su oni reprezentacija svi igraju za francusku a 70% njih nemaju veze s francuskom.

  • Captain Obvious 01.02.2010.

    ovo jos nisam vidio da netko provocira kada izgubis od njih u finalu. seljacine sad vas jos vise mrzim ( u rukometu)

Komentiraj...
Vidi sve komentare