To je to što me zanima!

Dino Drpić (29) na šest mjeseci potpisao ugovor za grčki AEK

Šestomjesečni je ugovor u ponedjeljak s atenskim AEK-om potpisao 29-godišnji hrvatski nogometaš Dino Drpić. U novi je klub stigao kao slobodan igrač...
Vidi originalni članak

Za četvrtoplasirani klub grčke Superlige, hrvatskoj javnosti poznat i kao suparnik Hajduku u ovosezonskom izdanju Europa lige, bivši će srednji branič Dinama i jednom prilikom hrvatski reprezentativac igrati do kraja sezone. U ugovoru koji je potpisao stoji opcija da će, u slučaju da obje strane budu zadovoljne, radni odnos automatski nastaviti vrijediti još dvije sezone, do srpnja 2013. godine.

- AEK je u ovom trenutku za mene bio najbolji izbor. U pregovorima s vodstvom kluba bio sam već nekoliko mjeseci. Drago mi je da smo se napokon dogovorili. Radujem se novim suigračima i iznimno veselim trenutku kada ću prvi put odjenuti AEK-ov dres. Trebat ću nekoliko utakmica da bih došao u formu, ali AEK-ovim navijačima mogu obećati da ću davati 100 posto vlastitih kapaciteta za postizanje klupskih ciljeva – izjavio je Zagrepčanin nakon što je formalno potpisao ugovor.

Drpić je slobodan igrač na tržištu od prošlog proljeća, kada su mu otkazali suradnju u njemačkom drugoligašu Karlsruheu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • search 15.02.2011.

    bit ce redaljka na nivesici igraca AEK-a ..

  • 11 BILI 15.02.2011.

    drpicu nemoj sad i paokovim navijacima pokazat straznjicu, oni bi vise volili da to napravi nives.

  • Nizozemac 15.02.2011.

    Nives nesto i moze napravit a za Dinu sumnjam .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare