To je to što me zanima!

Dino Drpić nije zadovoljio na probi u Legiji kod Vrdoljaka

Na treningu Drpić nije impresionirao potencijalne nove poslodavce, dok pripremnu utakmicu u utorak protiv moskovskog Lokomotiva nije mogao odigrati zbog ozljede
Vidi originalni članak

Hrvatski obrambeni nogometaš bez angažmana, Dino Drpić, od nedjelje je trenirao s igračima poljske Legije na pripremama u Španjolskoj. Kako sada stvari stoje, neće dobiti ugovor...

Na treningu, međutim, 29-godišnji stoper nije impresionirao potencijalne nove poslodavce, dok pripremnu utakmicu u utorak protiv moskovskog Lokomotiva nije mogao odigrati zbog ozljede. Sve su te okolnosti natjerale trenera momčad Macieja Skorzu da Drpića pošalje kući.

- Ozlijeđen je, a mi jednostavno nemamo vremena čekati ga da ozdravi. Ne nađemo li za nastavak sezone novog igrača na njegovoj poziciji, možda mu damo novu priliku – kazao je trener izvijestivši novinare o rastanku s nekadašnjim hrvatskim reprezentativcem.

Drpić je slobodan igrač na tržištu od prošlog proljeća, kada su mu otkazali suradnju u njemačkom drugoligašu Karlsruheu.

U varšavskoj momčadi, trećeplasiranoj na ljestvici poljske Ekstraklase na polovici prvenstva, kapetan je bivši Drpićev suigrač iz Dinama Ivica Vrdoljak (27), dok gol momčadi brani 21-godišnji Vinkovčanin Marijan Antolović.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Dugave-zg 10.02.2011.

    mamic uzima

  • TangoŠojić 10.02.2011.

    Bio bi on veliki igrač jer je imao veliki potencijal,ali spetljao se s ženskom mlad ona dobra i laka i jebo nogomet više,a dok se okrenu propade mu karijera,pa mu žena mora pisati gluposti skim se jebavala i kakve je sve gadosti radila.Šteta za Dinu jer nije loš čovjek.

  • svej3b 10.02.2011.

    Dino, aj ti ljepo doma i pokrij se sisom... nije nogomet vise za tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare