To je to što me zanima!

Dino Rađa otišao i ostavio posuđeni novac KK Splitu

Sedam godina bio je na čelu Košarkaškog kluba Split. Boriti se sa vjetrenjačama više ne može, a niti novac koji je posudio klubu neće tražiti natrag
Vidi originalni članak

Najave koje su u posljednjih nekoliko dana procurile u javnost, pokazale su se istinitima, Dino Rađa više nije predsjednik KK Split, umjesto njega u sljedeće četiri godine za kormilom kluba bit će bivši dopredsjednik, poduzetnik Ilija Naletilić. Dino Rađa je progovorio o razlozima odlaska nakon punih sedam godina.
- Shvatio sam da više mena smisla žicati novac u trenutku kad moje ime više ništa ne znači i nitko me 'ne šljivi'. Pomoći ću klubu u budućnosti koliko budem mogao, pogotovo ondje gdje moje ime još uvijek ima težinu - rekao je Rađa, koji je na odlasku napravio rijetko viđenu gestu, novac koji je posudio klubu neće tražiti natrag, ostavlja ga, bilo nakon preoblikovanja u dionicama ili u gotovini zaposlenicima kluba.
- Sedam godina zajedno smo živjeli i borili se u neravnopravnim uvjetima sa Cibonom i Zadrom, koji su imali puno veću pomoć svojih gradova od nas. Zahvalio bih svima koji su i milimetar pomogli na suradnji, posebno direktoru Škovrlju i ovo je moj način da im se odužim.
Novi predsjednik Ilija Naletilić dobro poznaje stanje u klubu, za koje kaže kako je teško i kako će im trebati 2-3 godine da se sanira i da se klub postavi na zdrave noge, sa osloncem na igrače iz vlastitog pogona.
- Gripe će opet biti hram košarke - obećao je i dodao:
- Možda je bilo ludo preuzeti klub u ovom teškom trenutku, ali netko je morao.
Naletilić će predložiti četiri člana Upravnog odbora koji će uz njega voditi klub, a koji će biti potvrđeni na slijedećoj skupštini u rujnu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20bucks 26.07.2010.

    Nemoj pomagati više Dino, zbog tvoje i takve pomoći klub i jest tu gdje jest. Odi pecat na rivu i uživaj na jahti samo se makni od košarke, jer si svoje odigrao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare