To je to što me zanima!

Dio igrača Tottenhama za odlazak Dimitra Berbatova

Nekadašnji igrač Bayera rekao je predsjedniku Danielu Levyju još prije kako želi na Old Trafford, što su mu zamjerili stariji igrači Tottenhama
Vidi originalni članak

Slučaj Bugarina Dimitra Berbatov i njegov odlazak ili ostanak na White Hart Laneu već tjednima puni novinske stupce na Otoku.
No sve to opasno prijeti i unosi nemir u svlačionicu Spursa. Sve je došlo do te mjere da dio starijih nogometaša Tottenhama zaista želi da Berbatov napusti klub.
Nekadašnji igrač Bayera iz Leverkursena rekao je predsjedniku Danielu Levyju još prije kako želi na Old Trafford te da bi mu igranje za United predstavljalo ispunjenje sna.
Takvo Dimitrovo ponašanje u pripremnom razdoblju ostali članovi momčadi nisu primili blagonaklono pa ne čudi što su neki igrači izgubili strpljenje s njim nakon što je odbio igrati protiv Sunderlanda.
No branič Jonathan Woodgate stao je u obranu svog suigrača rekavši da ne može samo jedan igrač biti kriv za poraz.
Berbatovu su leđa okrenuli i navijači, koji su ga izviždali na prošlotjednoj utakmici protiv Middlesbrougha.
Ali zapelo je oko odštete jer Tottenham traži 30 milijuna eura za Berbatova.
Trener Juande Ramos je u očajnoj situaciji. S jedne strane ima nezadovoljnog igrača, koji želi otići, klubovi se još uvijek nisu dogovorili oko cijene, a do kraja prijelaznog roka ostalo je još manje od tjedan dana.
Ramos je zainteresiran za Falcaoa iz River Platea, Deana Ashtona iz West Ham Uniteda te Ruse Andreja Aršavina i Romana Pavljučenka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare