To je to što me zanima!

Direktor brazilskog Saveza: Barcelonina La Masia je sra...!

To što Barcelona ima nogometnu školu, u kojoj sve momčadi igraju na jednak način, pravo je sranje!, istaknuo je izvjesni Andres Sanchez u izjavi za TV Gazetu
Vidi originalni članak

Direktor brazilskog nogometnog saveza (CBF) Andres Sanchez dosad se nije previše isticao da bi ga upoznala šira nogometna javnost, ali je odlučio poraditi na tome.

– To što Barcelona ima nogometnu školu, u kojoj sve momčadi igraju na jednak način, pravo je sranje! – istaknuo je Sanchez u izjavi za TV Gazetu i objasnio svoje ekscentrične stavove:

– To je samo faza. Što su osvajali prije 5-6 godina? Ništa. A što će osvajati za 5-6 godina? Ništa! Jer Xavi, Iniesta i Messi će biti ili u mirovini ili blizu mirovine.

Ono što je direktora CBF-a natjeralo da takvo nešto izjavi njegovo je osobno iskustvo.

– Nisam primijetio da njihova momčad do 17 godina igra kao Guardiolin sastav. Izgubili su od svojih vršnjaka iz Corinthiansa sa 0:2 – zaključio je Sanchez, ujedno i predsjednik brazilskoga kluba Corinthiansa.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Marko1_1 10.04.2012.

    Nakon 100 godine vladanja Reala u Spanjolskoj 2005. Barca je KUPOVINOM Ronaldinha postala stvarna sila i igraju lijep nogomet sto je je i najjaci su zadnjih nekoliko godina,i jos su se potrefili Xavi,Iniesta i Messi u isto vrijeme i nakratko prepili Realovu dominaciju.E sad svaki igrac koji dode iz skole vi ga dizete u nebesa:onaj Tello samo zna trcat i to ga cini dobrim,Montoyu nikad nisan ni gleda pa nzn,Cuenca solidan nista posebno,Thiago nista posebno.Ali ti van se igraci sad cine dobri kad ulaze pri ogromnom vodstvu Barcelone ili kad igraju imaju vec spomenutu trojku iza sebe.Kad ne bude njih vise svi t italenti ce ic u vjetar i Barca ce se vratit na stari prosjek koji je pratio gotovo cijelo 20.stoljece

  • ro-pe 10.04.2012.

    ro-pe je vama nebrojeno puta napisao da je ova barcina generacija splet s(p)retnih okolnosti i da će la masija nešto ovako ponovno izbacit nikad.

  • BoPdOp 10.04.2012.

    Barcelonini mali klinci nisu momčadski dobri zato što nemaju iskustva i previše idu na individualno al to se sve oko 20 godine stabilizira i postaju zvjeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare