To je to što me zanima!

Direktor Juventusa objasnio zašto su doveli Mandžukića

Morali smo dovesti prave kvalitetne igrače da zamjene talenta kakav je Carlos Tévez. Mislim da smo to učinili s Mandžukićem i Dybalom, rekao je Marotta
Vidi originalni članak

Sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta osvrnuo se na transfere o kojima se u posljednje vrijeme piše. Nekoliko se igrača povezuje sa starom damom, a najbliži je dolasku Alex Sandro, lijevi bek Porta.

- Posao dovođenja Alexa Sandra pred realizacijom je, ali zato smo prekinuli pregovore oko Draxlera iz nekoliko razloga i još uvijek tražimo igrača koji će igrati iza napadača. Imamo deset dana za to - rekao je Marotta.

Juve je ovog ljeta ostao bez Carlosa Téveza, ali je zato doveo dvojicu napadača, Marija Mandžukića i Paula Dybalu.

- Zaista smo htjeli obojicu potpisati. Morali smo dovesti prave kvalitetne igrače da zamjene talenta kakav je Tévez. A mislim da smo to učinili s ovom dvojicom - zaključio je Marotta.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • don drle 20.08.2015.

    neče manđo dugo tamo biti,.za par mjeseci če juve tražit kupca,.jer manđo je teški karakter,do sad je uvjek tak bilo,.a i antipatićan je,.

  • MH08 20.08.2015.

    ovaj sportski direktor, Marotta, inzistirao je na dovodjenu Morate...misli ajd da dovedemo mog prezimenjaka, bit ce fora

  • The_Man 19.08.2015.

    mandžuka će samo naštetit juventusu svaku minutu s njim na terenu će igrat s čovjekom manje

Komentiraj...
Vidi sve komentare