To je to što me zanima!

Direktor Portsmoutha: Za Kranjčara nas nitko ne pita

Glavni operativac Kranjčarova kluba demantirao je brojne novinske napise o ponudama za hrvatskog veznjaka i sve pripisuje nagađanjima
Vidi originalni članak

Ni za kojeg našeg igrača nije stigla ponuda, pa tako ni za Niku Kranjčara, rekao je izvršni direktor Portsmoutha Peter Storrie. U britanskim medijima puno se piše o Kranjčarevu odlasku s Fratton Parka. Posljednja vijest kaže da je u igri Tottenham, koji će pokušati spojiti dvojicu sjajnih hrvatskih veznjaka. No ona glavna priča vezana je uz Arsenal. Neki su mediji tvrdili kako je Wenger pripremio ponudu "tešku" čak 19 milijuna eura.
- To mi je prvi glas. O svemu tome mi ne znamo ništa, Arsenal ne zna ništa, a čak ni sam Niko nema pojma o čemu se radi. Tako da je jasno da se ovdje radi isključio o neosnovanim špekulacijama i nagađanjima, što i nije posebno neobično u ovom dijelu sezone - za News of the World rekao je Storrie.
Lako je povjerovati da ponuda još uvijek nema, ali će poneka, po svemu sudeći, ipak uskoro stići na adresu kluba.
- U lagodnoj smo poziciji. Nikoga ne moramo prodati i time ćemo se i voditi u prijelaznom roku. Ne znam bi li neki igrači možda željeli otići, ali znam da u ovom trenutku ne razmišljamo o prodaji bilo kojega od naših igrača - dodao je direktor Portsmoutha.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare