To je to što me zanima!

Direktor Rangersa: Jelavić sad priča besmislice, želio je otići

Iz Rangersa i dalje odapinju strelice prema hrvatskom nogometašu Nikici Jelaviću koji je zadnjeg dana zimskog prijelaznog roka napustio Ibrox i potpisao za Everton
Vidi originalni članak

U klubu iz Glasgowa su ljuti što je Jelavić na prvoj konferenciji za novinare u Evertonu rekao da nije imao ništa protiv ostanka u Rangersu, ali ga je predsjednik Craig Whyte odlučio prodati. Najprije je to opovrgnuo sam Whyte, ustvrdivši kako je 26-godišnji napadač sam inzistitrao na odlasku, a u petak se oglasio i direktor Rangersa Ali Russell.

- Nikica je u ponedjeljak osobno rekao treneru Allyju McCoistu da želi otići u englesku Premierligu, tako da je njegova izjava da nije želio napustiti Rangers besmislica - rekao je Russell škotskim medijima.

- Nikica je, baš kao i njegova obitelj, tijekom siječnja bio puno puta citiran o igranju u Engleskoj, a i njegov je agent također izjavio da njegov klijent želi ispuniti životnu ambiciju i isprobati se u Premierligi. Jelavić želi izboriti mjesto u hrvatskoj reprezentaciji za Euro 2012. i smatrao je da će mu odlazak u najjači rang engleskog nogometa pomoći u tome - dodao je Russell i zaključio:

- Jelavić je bio sjajan u Rangersu i želimo mu sve najbolje u Evertonu, ali pričati da je bio prisiljen napustiti Ibrox je smiješno.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • rođo rođin1 03.02.2012.

    neznam zašto većina naših igrača kada mijenja sredinu gu.icom zatvaraju vrata u bivšem klubu?umjesto daih ostave uvijek malo odškrinuta.....

  • LEGOS 03.02.2012.

    jabuka ne pada daleko od stabla

  • zmajusrcu 03.02.2012.

    fino zaradili na njemu, osvojili prvenstvo uz njega, imao je mizernu plaću za jednog nogometaša, a sad se ljute što je otišao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare