To je to što me zanima!

Dirk Nowitzki: U Peking ćemo preko Hrvatske

Mi ćemo se s Hrvatskom, Slovenijom, Kanadom i Portorikom boriti za preostala dva mjesta koja vode u Peking na Olimpijske igre, kaže Nowitzki
Vidi originalni članak

Iako je prekaljena košarkaška superzvijezda, Dirk Nowitzki raduje se mogućnosti nastupa na Olimpijskim igrama kao malo dijete. Otkad je u njemačkoj reprezentaciji, prošla su dva olimpijska ciklusa, a on još nije ostvario “san svakog sportaša”.
- Za samo nekoliko poena propustili smo otići na Olimpijske igre u Sydneyu 2000., četiri godine poslije nismo se kvalificirali za Atenu, ali sad imamo novu priliku - kaže Dirk i dodaje:
- Toliko želim nastupiti na Olimpijskim igrama, paradirati olimpijskim stadionom, osjetiti tu atmosferu i odsjesti u olimpijskom selu. Želim taj olimpijski duh iskusiti barem jedanput u karijeri.
Iako mnogi nakon priključenja NBA centra Chrisa Kamana Njemačku vide kao jednog od glavnih favorita turnira, odmah do domaćina Grčke, Nowitzki je oprezan.
- Grci su očito iznad svih ostalih, a mi ćemo se s Hrvatskom, Slovenijom, Kanadom i Portorikom boriti za preostala dva mjesta koja vode u Peking na Olimpijske igre.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare