To je to što me zanima!

Dirljivo pismo Juanfrana: Naše srce kuca jače nego neko drugo

Vidjevši kako moje suze utječu na tisuće navijača Atletica pomoglo mi je da se nosim s tugom koju sam osjećao u teškim trenucima, napisao je u pismu navijačima Juanfran
Vidi originalni članak

Desni bočni Atletico Madrida i Španjolske Juan Francisco Torres Belén, poznatiji kao Juanfran, zabio je pobjednički penal protiv PSV-a u osmini finala, ali to mu nije pošlo za rukom i u finalu protiv Real Madrida. Ispao je tragičar, jedini je promašio penal.

No nakon utakmice je sa suzama u očima otišao do tribine gdje su bili navijači Atletico Madrida i tražio je oprost. Dobio je velike ovacije.

Da mu je zaista stalo, bivši igrač Real Madrida i Osasune dokazao je otvorenim pismom svim navijačima Atletico Madrida.

- Zamolio sam klub da mi omogući da vam ovim pismom kažem što osjećam. Nikada neću zaboraviti kako ste mi iskazali ljubav kada sam došao tražiti oprost. Vidjevši kako moje suze utječu na tisuće navijača Atletica pomoglo mi je da se nosim s tugom koju sam osjećao u teškim trenucima. Kao i potpora suigrača, trenera i svih ljudi koji su u ovoj velikoj obitelji - napisao je Juanfran pa nastavio:

- Također, želim zahvaliti svima koji su vjerovali u nas i tako dokazali da je Atletico nešto posebno, drugačije i da naše srce kuca jače nego bilo koje drugo. Prije dvije godine sam rekao da ćemo se vratiti u finale, a sada poručujem da će Gabi podići pehar Lige prvaka prije ili kasnije te da ćemo zajedno proslaviti u Neptunu. Volim vas i vamos Atleti.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 01.06.2016.

    ova igračina definitivno zaslužuje pehar lige prvaka, svaka čast, odličan klub, odličan trener fantastični navijači

  • KRUGER07 31.05.2016.

    Salabić,pičkica još se čudi što nije uspuo u Realu

  • ibracadabra09 31.05.2016.

    Da ste imali lakši put kao neki i poštenije suđenje u finalu možda bi na kraju odmorniji i bili nagrađeni titulom koju ste zaslužili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare