To je to što me zanima!

Dirljivo sjećanje navijača AIK-a na Turinu i ovacije za obitelj...

Švedski su navijači na Friends Areni u Stockholmu priredili sjajnu atmosferu kako bi odali počast nekadašnjem golmanu Ivanu Turini koji je preminuo prije 2 godine
Vidi originalni članak

AIK je u sedmom kolu švedskog prvenstva na domaćem terenu svladao Hammarby 2-0, a domaći su navijači na punoj Friends Areni u Stockholmu priredili veličanstvenu atmosferu kako bi odali počast svom nekadašnjem golmanu Ivanu Turini koji je preminuo prije dvije godine

Veliki dres s brojem 27 kojeg je Turina nosio bio je izložen na centru igrališta, a uz skandiranje navijača do dresa na terenu došla je i supruga Senka s djecom. Dočekani su ovacijama, a brojni gledatelji na tribinama imali su i šalove s imenom Ivana Turine. 

Podsjetimo, Turina je igrao u Dinamu od kuda je bio poslan na posudbe u Croatiju Sesvete, Kamen Ingrad i Osijek, a u inozemstvu je nakon grčke Skode Xanthi i poljskog Lech Poznana branio u švedskom AIK-u. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nisam-kao-nekad 05.05.2015.

    Zao mi je kaj ga se mi nismo sjetili.....decko je bio pravi sportas i covjek R.I.P

  • boo1506 05.05.2015.

    Svaka čast Ivanu. Viđam njegovu ženu svako malo i ta žena je toliko bahata i puna sebe. Kad je prije godinu dana otkrivana bista na groblju ona je bila među zadnjima,niti je poslije počastila te ljude koji su došli izdaleka. Godinu dana od njegove smrti ona tulumari i izlazi.

  • rade0 05.05.2015.

    Prekrasno i dirljivo, nemogu vjerovati kako jedan čovjek moze puno značiti nekome, i to još u tuđoj državi, svaka čast šveđanima, a našie se mogu samo posramiti kad vide ovaj video kod nas je bio luzer, rupa, budala itd. tamo je postao legenda svaka čast. Mi nikad ne priznamo naše igrače, sjetite se pluvanja i po Modriću, Kovačiću i drugima, a po svijetu ih hvale... Počivao u miru Ivane Turina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare