To je to što me zanima!

Disciplinska komisija ponovno odgodila suspenziju Hajduka

Predsjednik Disciplinske komisije HNS-a Tin Dolički još je jednom odgodio suspenziju Hajduka zbog dugovanja Šibeniku za transfer Ante Rukavine iz 2007.
Vidi originalni članak

Kao što se i očekivalo Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza pod predsjedanjem Tina Doličkog još je jednom odgodila suspenziju Hajduka zbog dugovanja Šibeniku za transfer Ante Rukavine iz 2007. godine. Komisija je suspenziju odgodila do 31. srpnja kako bi Hajduk mogao igrati utakmice. 

HNS je nekoliko puta odgađao suspenziju jer bi Hajduk u slučaju da ne odigra dvije utakmice bio izbačen u najnižu ligu poput Varteksa (danas NK Varaždin). Priopćenje Disciplinske komisije objavljeno je na stranici Prve HNL.

'Disciplinska mjera suspenzije HNK Hajduk koja je stupila na snagu 01. srpnja, odlukom Disciplinske komisije HNS-a odgođena je do 31. srpnja 2013. godine. Ukoliko u ostavljenom roku HNK Hajduk ne ispuni financijske obveze prema HNK Šibenik, suspenzija se automatski nastavlja 01. kolovoza 2013. godine.

Takvu odluku u ime Disciplinske komisije HNS-a i temeljem ovlasti iz odredbi Disciplinskog pravilnika HNS-a donio je predsjednik komisije Tin Dolički nakon što je HNK Šibenik dostavio podnesak kojim predlaže odgodu disciplinske mjere suspenzije prema HNK Hajduk upravo do 31.07.2013. godine.'

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bhb96 04.07.2013.

    Zasto se nije odgadjalo Varteksu??

  • bbbdado 03.07.2013.

    I sad recite da vam Mamić ne želi dobro

  • AnteKranjčević 03.07.2013.

    Zašto pišete ovako glupave članke to mi nije jasno? Pa masa ljudi kreira mišljenje na temelju nekih novinskih članaka, a u njima 90% dezinformacija!! Naime gospon Pauk je izjavio sljedeće: "Ja bih ovdje želio pojasniti, jer čini mi se da se u javnosti stvara zabuna da mi odobravamo Hajduku nauštrb sebe, koji smo također pod suspenzijom. Mi smo u konačnici mogli donijeti i drugu odluku, da ne odgađamo obvezu Hajduku, ali onda bi se dogodilo ono što najmanje želimo, a to je da bi Hajduk, koji svakako želi odigrati tu bitnu utakmicu, uplatio ta sredstva Poreznoj upravi." Znači, Hajduk IMA te novce, ali na zamolbu Šibenčana odugovlači sa uplatom (jer su trenutno u procesu preoblikovanja u d.d, a samim time da se Hajduk odluči na uplaćivanje tih sredstava, sav novac bi išao poreznoj, a ne Šibeniku)

Komentiraj...
Vidi sve komentare