To je to što me zanima!

'Diskriminacija! Pa samo mene testiraju na doping tako često'

S obzirom na to da je čak 23 puta osvajala Grand slam titulu, jedna je od najvećih tenisačica ikada, a kada je tako, onda te i doping kontrola posjećuje nešto češće od ostalih. Sereni se to baš i ne dopada...
Vidi originalni članak

Iako nije osvojila Wimbledon, Serena Williams pokazala je da je blizu toga da ponovno napadne broj jedan. U tek četvrtom turniru nakon rođenja djeteta i nakon oporavka od ozljede prsnog mišića, stigla je do finala, ali protiv sjajne Angelique Kerber nije mogla.

S obzirom na to da je čak 23 puta osvajala Grand slam titulu, jedna je od najvećih tenisačica ikada, a kada je tako, onda te i doping kontrola posjećuje nešto češće od ostalih. Sereni se to baš i ne dopada:

- Ovo je doba dana za 'nasumično' doping testiranje i za testiranje samo Serene. Od svih tenisačica, dokazano je da se mene najčešće testira. Diskriminacija? Ja mislim da je. Ali barem održavam sport čistim - napisala je Serena na Twitteru. 

Pozitivan stav, nemoj biti minus, kažu dečki iz TBFa. Tako bi se moglo sažeti razmišljanje o dopingu mlađe sestre Williams, koliko god joj sva ta testiranja bila mrska...

Dodajmo i da će njezini nastupi odsad biti nešto češći. Američku turneju na betonu započinje već sljedeći tjedan u San Joseu, zajedno sa sestrom Venus.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 27.07.2018.

    To ti je zato sta izgledas ko tenk. :))

  • Netko_Iz_Mase_1 25.07.2018.

    Legenda sporta, ali ove gluposti o rasizmu joj ne trebaju, samo pokazuje da je prava Afroamerikanka - oni su najveći rasisti. Uostalom, šta bi trebala reći Maša Šarapova?

  • profinogometaš 25.07.2018.

    Ja ju bi....jesam li ja normalan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare