To je to što me zanima!

DISKUSIJA: Biste li uložili novac na pobjedu Dinama?

Nogometaši Dinama u prilično lošoj formi očekuju uzvratnu utakmicu 1. kola Kupa Uefe. Na njih je koeficijent 4,5, isplati li se uložiti na pobjedu?
Vidi originalni članak

Nakon 0-0 u Zagrebu prije dva tjedna, Dinamu za prolaz treba gol. Bilo kakav remi koji uključuje golove vodi Dinamo dalje, u skupine Lige Uefe. Naravno, isto vrijedi i za bilo kakvu pobjedu. No Dinamo je u lošoj formi, a ni trener nije preambiciozan...
- Mi u Pragu nemamo što izgubiti, svoj cilj smo za ovu sezonu već ostvarili - rekao je Branko Ivanković uoči puta u Prag.
U takvim uvjetima, kada je Dinamo u posljednje četiri utakmice dva puta remizirao, a dvaput izgubio, pri čemu nisu gol zabili 308 minuta, očekivanja doista nisu previsoka. No i Sparta je u groznoj formi, u ponedjeljak navečer su u prvenstvu izgubili 0-3. I kako sada procijeniti šanse jedne odnosno druge momčadi? Kladionice su svjesne svih okolnosti i zato je koeficijent na pobjedu Dinama uglavnom visokih 4,50. Samo jedna od vodećih hrvatskih kladionica nudi 4,10. Ispati li se na tako visoku kvotu riskirati i uložiti na pobjedu Modrih u Pragu? Koliko ste spremni uložiti na pobjedu momčadi čiji napad predvode Balaban i Mandžukić, uz potporu Tadića, a igru kreiraju Sammir i Morales? Je li bolje odigrati na neriješeno, na što su koeficijenti od 3,30 do 3,50?

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Trollaš_me 02.10.2008.

    samo na nacim TOTALNI PROMASAJ

  • luks 02.10.2008.

    dinamo dinamo znaj da mi te volimo mi smo uz tebe mi smo uz tebe znaj da NEMA PREDAJE

  • Filip 3 02.10.2008.

    ljudi, pa kja se vi ozbiljno mislite kladiti na dinamo? ja jesam za dinamo, ali kak igraju, katastrofa. dok su izvukli parove kupa uefe, iskreno, ja sam prije mislio da ce proci slaven nego dinamo. slaven nije prosao, ali je mogao, a dinamo je zadovoljan sa 0:0 doma protiv sparte, a maminjo prdinjo govori o nekakvom europskom dinamu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare