To je to što me zanima!

Diskusija: Diego Maradona ili Messi? Tko je najbolji?

Čini se kako Messiju fali trofej s reprezentacijom da bi postao najveći, ako već to sad nije. A na tom putu treba mu pomoći baš Diego Maradona
Vidi originalni članak

Diego Maradona ili Pele? To je uvijek bilo pitanje iako je većina ipak naginjala Malom Zelenom. No, to više nije pravo pitanje, ono glasi Maradona ili Messi?
Leo Messi već je nekoliko sezona u vrhu svjetskog nogometa, ali ni jednu nije igrao kao ovu, premda je prošle sezone Barcelona osvojila čak šest trofeja. No, Messi praktički sam vuče Barcu iz utakmice u utakmicu. I kad suigrači igraju slabo, tu je Leo. U Ligi prvaka zabio je čak osam golova, a u Primeri impremessivna brojka od 26. Messi je nezaustavljiv, a svi koji vole sport i nogomet imaju privilegiju živjeti u doba kad mali Argentinac igra.
Maradona je privilegija za one malo 'ozbiljnije'. Svi se dobro sjećaju njegovog gola Engleskoj na SP-u u Meksiku kad je nanizao četiri igrača i golmana. Diego je u karijeri osvojio brojne trofeje, spomenuto Svjetsko prvenstvo 1986. godine, dva naslova prvaka Italije, Kup UEFA, španjolski kup, prvenstvo Argentine, i brojne individualne nagrade među kojima i nagrada za najboljeg nogometaša godine (1986).
Messi je sa 23. osvojio čak i više. Samo treba spomenuti da je bio triput prvak Španjolske, osvojio je dvije Lige prvaka, klupsko SP i Zlatnu loptu 2009. Čini se kako mu samo fali trofej s reprezentacijom da bi postao najveći, ako već to sad nije. A na tom putu treba mu pomoći baš njegov 'šef', izbornik Argentine, Diego Maradona na Svjetskom prvenstvu u JAR-u..

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Pinturicchio 08.04.2010.

    Mozda vama messi bolje igra nogomet , jer niste gledali maradonu , nisam ni ja , ali cinjenice govore za sebe , messi nikada nece dostici to sto je maradona dostigao, jer nikada nece prosjecnu Argentinu dovesti do naslova svjetskih prvaka , oni igraci sto su igrali sa maradonom su bili obican prosjek , a sada je argentina velesila , isto kao i sa napolijem , maradona je igrao i nosio napoli sam , dok messi nikad nece igrati u takvom klubu , barca je velesila .tako da nije isto dovesti prosjecan tim do visina i naslova , i jednu mozda najbolju repku i klub na svijetu . al sto je , je , messi je kraljina , ali maradona je bog

  • Interista 08.04.2010.

    Messi.Protiv Arse je to potvrdio.Puno je drugaciji nogobet bio kada je Maradona igrao...Da je Messi igrao u to vrijeme on bi zabijao svaku utakmicu 2-3 gola.Maradona da danas igra bi bio prosječan igrač.Messi je najbolji na svijetu.C.Ronalo mu nije ni do koljena.

  • Saniarna 08.04.2010.

    Trenutno mi je Olić broj jedan na svijetu!!:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare