To je to što me zanima!

Diskusija: Jesu li Francuzi kobni za Hrvate u sportu?

U zadnjih desetak godina hrvatski su sportaši gotovo redovito gubili na važnim natjecanjima od Francuza. Patimo li od 'francuskog kompleksa'?
Vidi originalni članak

Rukometaši CO Zagreba u subotu su izgubili utakmicu Lige prvaka od francuskog Chamberyja, još su uvijek svježa sjećanja na finale svjetskog prvenstva u kojemu smo također izgubili od Francuza.
No u zadnjih nekoliko godina francuski su klubovi i reprezentacije redovito pobjeđivali naše predstavnik. Dinamo je ispadao od Auxerea, nogometna reprezenatcija izgubila je polufinale SP 1998. godine. Gotovo svaku važniju utakmicu izuzev dva polufinala na SP uTunisu 2005. i EP u Norveškoj 2007. Francuzi su nas pobjeđivali u rukometu... Patimo li od 'francuskog kompleksa' u sportu?

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jernej 16.02.2009.

    glupa diskusija, dajte vise prestanite s tim sportom...

  • jernej 16.02.2009.

    hrvati su kobni sami za sebe... zasto bi hrvati uvijek trebali biti prvi??????????????????

  • torcidasplit 15.02.2009.

    Francuski sportaši nisu kobni. Bolji su rjedje nego bi to trebalo biti, s obzirom da imaju veći izbor (15% ih ima više nego Hrvata!). Ako je li-la, politika i lobiji prevagnu na stranu jačih. Ma, mi smo zakon, što se sporta tiče. Nedavno je u poljskim novinama izašao članak u kojem piše da su hrvatski rukometaši osvojili više medalja u posljednje vrijeme, nego svi momčadski sportovi u Poljskoj zajedno! Ma, mi smo zakon, ali sebe NE cijenimo dovoljno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare