To je to što me zanima!

Diskusija: Jesu li hrvatske ekipe pehisti ili su 'luzeri'?

Mnogi još nisu prebolili poraz od Turske i 'zacrni' im se pred očima kad se sjete tog tužnog ljeta. Povijest se, čini se, u nedjelju nažalost ponovila
Vidi originalni članak

Nakon nesretne Turske, u četvrtfinalu Europskog prvenstva 2008. godine, kad je Hrvatska u posljednjim sekundama produžetka primila gol za izjednačenje, a potom na penale ispala, gotovo svi koji imaju bar malo sporta u krvi, pričali su kako je to najnesretniji poraz neke naše reprezentacije ili momčadi u povijesti države. Mnogi još nisu prebolili taj poraz i 'zacrni' im se pred očima kad se sjete tog tužnog ljeta.
Povijest se, čini se, opet ponovila.
Cibona je u finalu NLB lige protiv Partizana u domaćoj Areni na sličan način izgubila dobiveno. Samo 0.6 sekundi 'vukove' je dijelilo do prvog trofeja u povijesti ovog natjecanja. Kecman je zabio tricu preko cijelog terena, koš je to koji se zabija jednom u milijun, ali eto opet baš našim 'cibosima'.
Je li moguće kako je to samo nesretna slučajnost ili su hrvatske momčadi jednostavno pehisti? Je li kriva Cibona, odnosno igrači koji nisu bili profesionalci do kraja, koji su prerano počeli slaviti? Ili je tako bilo 'zapisano u zvijezdama'?

Idi na 24sata

Komentari 35

  • iluminat 26.04.2010.

    dugo nisam vidio veći idiotizam i toliko amatersko ponašanje... sramota.

  • hellas 26.04.2010.

    Cela klupa Cibone na parketu, počinje slavlje, Kecman prima loptu i baca je na vreme. Sudija diže tri prsta. Ostalo je istorija (povijest).

  • srkinho 26.04.2010.

    sami su si krivi,nije gotovo dok ne svira...

Komentiraj...
Vidi sve komentare