To je to što me zanima!

Diskusija: Kriza je 'ubila' rezultate naših klubova?

Cibona i Zadar duguju milijune, igrači Mladosti nisu vidjeli plaću deset mjeseci, Rukometaše je 'razbila' Barca, a Dinamo je miljama od Europe...
Vidi originalni članak

Nogomet, košarka, odbojka, vaterpolo... Hrvatski klubovi nikad nisu bili u većem financijskom i organizacijskom rasulu. Kriza se uvelike odrazila na sport u Hrvatskoj.
Košarkaški klubovi Cibona i Zadar duguju milijune, Split jedva spaja kraj s krajem. Cibona, koja je 'brand' u Europi, koja svake godine igra najprestižnije europsko natjecanje, Euroligu, mogla bi prestati postojati.
Novca nema niti u odbojci. Mladostaši na putovanje Final Foura odlaze autobusom i s gajbom sokova i sendviča igraju protiv Talijana bez da su dobili plaće 10 mjeseci.
Rukometaši Zagreba doveli su Ivana Balića, imaju okosnicu hrvatske reprezentacije, ali ni to im nije pomoglo. Barcelona ih je pobijedila i vjerojatno izbacila iz Europe, jer u Španjolskoj treba 'juriti' sedam golova.
Vaterpolski klub Mladost, najtrofejniji europski klub također je u velikim problemima.
Dinamo je, po tko zna koji put, najavljivao proljeće u Europi, nisu prodali Mandžukića, a bolje bi im bilo da jesu, jer Europu tako skoro neće vidjeti.
Mislite da je kriza krivac za loše rezultate hrvatskih klubova?

Idi na 24sata

Komentari 21

  • uvijek vjerni 30.03.2010.

    ubila!? Pa nisu se ni rodili...

  • stari mudrac 30.03.2010.

    ona budala mamić je ubila rezultate

  • be yourself 30.03.2010.

    Ko da se morate svake godine sportom baviti. Čekajte da kriza prestane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare