To je to što me zanima!

DISKUSIJA: Može li Igor Štimac spasiti Hajduk?

Otišao je iz kluba 2005. godine. Postoje naznake da će se sad vratiti kao član Upravnog odbora zadužen za struku. Može li Štimac spasiti Hajduk?
Vidi originalni članak

Nakon sramotnog ispadanja od Žiline, prvi čovjek Hajduka Mate Peroš napustio je 'bili brod'. Može li ga od potonuća spasiti Igor Štimac koji je iz kluba posljednji put otišao 2005. godine? Postoje naznake da se Štimac vraća kao član UO-a zadužen za struku. Mislite li da je to pravi potez? Štimčeva čvrsta ruka mogla bi uzdrmati temelje na pozitivan način, ali kako je Štimac poznat po nagloj naravi i ne voli da mu se drugi miješaju u posao, mogao bi to biti i dvosjekli mač. Treba li Hajduku Štimac ili mu treba kompletna preobrazba, odnosno neopozive ostavke svih u klubu i dolazak novih ljudi?

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 1ISABELLA1 11.08.2009.

    Hajduk ne može spasiti nitko, osim samoh igrača, ako se trgnu i konačno počnu igrati kako spada i kako su nekad znali!

  • Bule 0000 11.08.2009.

    Ako vi \"dinamovci kažete da je Štimac mafijaš, zapitajte se onda kolki je Mamić mafijaš. Hajduk će počet igrat i ja garantiram da će se dinamo osramotit kad Hajduk i oni budu igrali na Maksimiru. Kak možete reć da je Štimac mafijaš, on je barem pošteno zaradio svoje novce od igranja, a kak je mamić zaradio? daj molim vas

  • Vandri32 10.08.2009.

    mogu i ja .Danas svatko može spasiti Ajduka. Svaki berekin Ajde Kerume dovedi braću Sharbinije i postati ćeš prvak

Komentiraj...
Vidi sve komentare