To je to što me zanima!

DISKUSIJA: Može li Zekin Dinamo ući u Ligu prvaka?

Zdravko Mamić u klub je doveo Velimira Zajeca, klupsku legendu i jedinog hrvatskog trenera koji je radio u Premiershipu. Mogu li 'modri' do LP-a?
Vidi originalni članak

Nakon što je Kruno Jurčić podnio ostavku, dugo je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić razmišljao. Koga dovesti na klupu? Sjetio se Cice Kranjčara, htio je Nikolu Jurčevića, a negdje u tim razmišljanjima bio je i Velimir Zajec, koji se nije nametao. Samo je rekao "Dinamo je moj klub, ako me pozovu, doći ću". Pozvali su ga i Zeko je došao, kao što je i obećao. Vratio se nakon 12 godina na klupu Dinama (zamijenio Cicu Kranjčara '98. op.a.). A u Dinamu su ga dočekali raširenih ruku. Mamić je zaboravio incident s njim, kad ga je izvrijeđao prije osam godina i otjerao iz kluba.
- Sad sam mnogo iskusniji. Momčad ima potencijala, nadam se da ćemo igrati Ligu prvaka - rekao je Zajec na predstavljanju u klubu.
Liga prvaka? Mislite li da Dinamo ima šanse? 'Modri' kreću u 2. pretkolu u kojem su nositelji. U trećem ih čekaju klubovi kao što su Bate Borisov (Bjelorusija), Lech Poznan (Poljska), Žilina (Slovačka), Sheriff (Moldavija), Debrecen (Mađarska)... A ako prođu 3. pretkolo, Dinamo će se za Ligu prvaka boriti s Anderlechtom, Kopenhagenom, Hapoelom, Spartom ili Baselom. Je li to nemoguća misija? Hoće li Zeko uspjeti vratiti navijače na stadion, hoće li uspjeti izboriti toliko željenu Ligu prvaka?

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 26.05.2010.

    iako sam hajdukovac, želim da uđu u LP, ali sa onim šepavcem Sammirom to će biti jako teško. A još kad se sjetim da se nudio Biliću,hhahaha. Spustit zvjezdice na zemlju i sve je moguće

  • malimessi 26.05.2010.

    MOŽE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I POBJEDIT REAL U FINALU 5-0 !!!!!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • saloma 26.05.2010.

    ma naravno, kad na vrbi zasvrbi

Komentiraj...
Vidi sve komentare