To je to što me zanima!

Diskusija: Tko je najbolji hrvatski sportaš u 2008.?

Nacija smo koja živi za sport. Tako je bilo i u godini na izmaku, koja je bila bogata brojnim velikim natjecanjima i novim sportskim herojima...
Vidi originalni članak

Godina je polako na zalasku, a to je pravo vrijeme za zbrajanje uspjeha i neuspjeha naših sportaša. Nakon brojnih službenih i neslužbenih izbora, vrijeme je da sami odaberete svoje favorite. U godini iza nas imamo brojna velika natjecanja. Najvažnije i najveće su svakako Olimpijske igre na kojima smo i osvojili poneku medalju, a s 'nakitom' oko vrata vraćale su se uglavnom djevojke. Jesu li naši najbolji sportaši senzacionalni Filip Ude sa srebrom iz Pekinga ili Blanka Vlašić s medaljom istog sjaja. Splićanka je uz to zaredala brojne pobjede u Svjetskom kupu i prema svim anketama ona je apsolutna kraljica hrvatskog sporta. Europsko nogometno prvenstvo zaludilo je Hrvate. Naša reprezentacija otišla je na Euro u Austriju i Švicarsku s većim očekivanjima no ikad prije. Glavna zvijezda reprezentacije ove godine bio je Luka Modrić. Može li on biti sportaš godine, iako je 'samo' član uspješnog kolektiva? Još jedna velika hrvatska momčad bila je ove godine na EP-u. Rukometna reprezentacija osvojila je srebro u Norveškoj, a samo par mjeseci kasnije bila je četvrta na OI. Može li najbolji svjetski rukometaš Ivano Balić biti i najbolji hrvatski sportaš? Ne smijemo zaboraviti Ivicu Kostelića sa sjajnim rezultatima na kraju prošle i početkom ove sezone. Tu su stolnotenisačice, tenisači, Snježana Pejčić, Martina Zubčić i Sandra Šarić te višestruka svjetska rekorderka Branka Pereglin. Tko je najbolji hrvatski sportaš/ica u 2008.?

Idi na 24sata

Komentari 42

  • lud 27.12.2008.

    filip ude kaj su svi ostali koje ste nabrojili napravili za hrvatsku?? ništ ko je vani čul za njih?? niko

  • lud 27.12.2008.

    filip ude definitivno kaj su ovu godinu napravili petrić, olić, blanka,...?? ili balić? ništa ude je majstor za njih

  • mare_1996 27.12.2008.

    Definitivno Dudu! Zaslužio je šta god poželi! Da se takva ozlijeda nekom drugom dogodila ko zna jel bi se vratio nogomoetu! i Prvu utakmicu nakon skoro 300 dana ne igranja je zabio skoro dva gola i to u 45 minuta! LEGRNDA!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare