To je to što me zanima!

Div je nezaustavljiv: Karlović u četvrtfinalu izbacio Kyrgiosa!

Bio je to njihov peti međusobni susret i prva pobjeda hrvatskog tenisača. Karlović će u polufinalu igrati protiv Amerikanca Tennysa Sandgrena koji je pobijedio Argentinca Guidu Pellu
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u polufinale ATP turnira u Houstonu nakon što je u četvrtfinalu pobijedio Australca Nicka Kyrgiosa 3-6, 6-2, 6-3.

Bio je to njihov peti međusobni susret i prva pobjeda hrvatskog tenisača. Australac je bio bolji u Cincinnatiju i Miamiju prošle godine, te u Kuala Lumpuru i na Australian Openu 2015. godine. 

"Zločesti dečko" svjetskog tenisa, kako često zovu 22-godišnjeg Australca, je sjajno ušao u meč. Uz rani break poveo je 3-0, a potom sigurno obranio svoje servise i za 47 minuta dobio prvi set 6-3. U drugom setu Karlović je zaigrao daleko bolje i primirio je Australca. Karlović je u drugom setu dva puta uzeo servis svom suparniku, kod 3-2 i 5-2, te za 28 minuta dobio drugi set.

U odlučujućem, trećem setu Karlović je imao dvije break lopte u drugom gemu, te još dvije pri vodstvu 3-2, no Kyrgios se oba puta spasio. Treću priliku 'div sa Šalate' je dočekao u osmoj igri i ovoga puta nije pogriješio. Odigrao je sjajno i poveo 5-3, a potom na svoj servis bez izgubljenog poena zaključio set, a time i meč.

Karlović će u polufinalu igrati protiv Amerikanca Tennysa Sandgrena koji je pobijedio Argentinca Guidu Pellu 4-6, 7-5, 6-3. Bit će to njihov prvi međusobni susret.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ččč 14.04.2018.

    Bravo Ivo

  • silaaa 14.04.2018.

    Gledao sam kyrgiosa u prvom kolu, znaci covjek je bez imalo volje i htijenja dobio mec. A u drugom kolu izgubio od karlovica i jos mu karlović skine 2x servis u jednom setu. Večeras pocinje nba doigravanje i inace nick kao veliki fan košarke to sigurno nece propustiti radi nekog zemljanog turnira

  • JesamHrvatSam 14.04.2018.

    Odigrao je najbolji meč još od Washingtona kad je igrao finale. Nije samo servirao kao što govore neki "stručnjaci" na ovom portalu. Prvi put nakon dugo vremena ulazio je u izmjene, iako nekad požuri sa slajs-volejem, ali dobro. Forehand je bio na visokoj razini, a i vidim da je dobio malo na mišićima. Očigledno je dobro iskoristio pauzu. Samo tako naprijed pa dokad bude moglo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare