To je to što me zanima!

Div u mirovini: David Diehl u 33. godini zaključio karijeru

'Uzeli ste me kao 160. pick u petoj rundi drafta 2003. godine, sad se nakon 11 predivnih godina, u kojim sam osvojio sve što sam mogao, opraštam od vas'
Vidi originalni članak

Osvojio je dva Super Bowla, ali i zaradio hrpu ozljeda, zbog kojih jednostavno više ne može. Nakon 11 godina provedenih u New York Giantsima, David Diehl (33), zvijezda NFL-a hrvatskog podrijetla, odlazi u mirovinu.

- Uzeli ste me kao 160. pick u petoj rundi drafta 2003. godine, sad se nakon 11 predivnih godina, u kojim sam osvojio sve što sam mogao, opraštam od vas. Ponosan sam na sve što smo postigli zajedno, ovo će zauvijek ostati moj dom. Bila je ovo vraški dobra vožnja, nigdje nije ljepše igrati nego na stadionu MetLife, pred našim navijačima - kazao je na rastanku ofenzivni branič i zaštitni znak Giantsa, čiji su baka i djed s majčine strane podrijetlom iz Hrvatske.

Diehl je na lijevoj nadlaktici tetovirao veliki hrvatski grb te natpis “neuništiv”, u spomen na djeda Antu Bekavca iz Lovreća pored Imotskog, koji je emigrirao u Ameriku, a osvajanje prestižnog Super Bowla slavio je s Hajdukovim šalom u rukama. Prema zadnjem ugovoru zarađivao je oko šest milijuna dolara po sezoni.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Majstorsmora_2 29.01.2014.

    Koja kraljinaaaa, sad moze zasluženo uzivat. Davide i dodi na koju utakmicu Hajduka sad kad ces imat vremena :)

  • limex1989 29.01.2014.

    sad moze ici cijepati drva u komsiluku...za sicu...

  • Force-1986 29.01.2014.

    Dva prstena,korjene nije zaboravi,da pace o njima je govorio!!! Ali samo me zanjima kakva su mu koljena,jer sam gledo doku. o americkom nogometu da vecina igraca poslje karijere imaju staklena koljena (to znaci da njih vecina ima sipke u koljenima da bi mogli hodat)!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare