To je to što me zanima!

Divac: Bacio sam ustašku zastavu, a ne hrvatsku...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vlade Divac uoči premijere dokumentarnog filma "Jednom braća" govori o odnosu s Draženom, ratu u Hrvatskoj i incidenta sa zastavom na SP-u
Vidi originalni članak

Na američkoj postaji ESPN 12. listopada premijera je dokumentarnog filma "Jednom braća", koji govori o odnosu Dražena Petrovića i Vlade Divca. Dražen i Vlade nekoć su bili dobri prijatelji. Divac se osvrnuo na stanje prije rata.
- Prvih nekoliko godina bilo je sve u redu. Dražen i ja zvali smo se gotovo svaki dan. Kad bismo igrali jedan protiv drugoga, otišli bismo na ručak ili na večeru - rekao je Divac.
No nakon što je rat počeo, između Divca i Dražena mnogo se toga promijenilo.
- Dražen je prestao pričati samnom. Sve je prestalo preko noći. Na terenu smo se ponašali kao stranci, to me boljelo. Dražen se prvi tako počeo ponašati - kaže Divac i dodaje.
- U nekim trenucima u Sacramentu nisam mogao zaspati. Mislio sam na to. Pretvarao sam se da je sve u redu. Pokušavao sam ne misliti na prijatelje koji su bili u domovini. Nadao sam se da će se probuditi.
Žao mu je što nije imao prilike riješiti sve s Draženom.
- Poginuo je pa nikad nisam imao prilike to raščistiti s njim. To je zaista tragično.

TA ZASTAVA NIJE IMALA ŠTO RADITI NA PARKETU
Osvrnuo se srpki košarkaš na potez na kojemu mu mnogi u Lijepoj našoj zamjeraju.
- U Hrvatskoj se priča da sam gazio hrvatsku zastavu. Ne, u Argentini na SP-u bilo je dosta tih zastava. Ali to nije bila hrvatska, već ustaška zastava. Pratio sam dečka kako se spušta niz tribine i rekao sam mu da ta zastava nema što raditi na parketu. Odgovorio mi je da je jugoslavenska zastava smeće. Tad sam mu istrgnuo njegovu i bacio je na pod - objasnio je Divac.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • vader 05.10.2010.

    bilo bi mu bolje da šuti. svi se dobro toga sjećamo i samo se dublje uvaljuje.

  • rođin rođo1 05.10.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • rođin rođo1 05.10.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare